Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi kreşi yeni döneme başladı

Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi kreşi yeni döneme başladı

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) bünyesinde faaliyet gösteren ve 2-6 yaş arası çocukları kabul eden NOSAB Kreş Akademi, yeni eğitim öğretim dönemine başladı.

2019.09.13 10:19 - Son Güncellenme: 2019.09.13 10:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi kreşi yeni döneme başladı

Geçtiğimiz dönem NOSAB fabrikalarında istihdam edilen çalışanların çocuklarını kabul eden Kreş, Bursa Organize Sanayi Bölgesi ile imzalanan ortak protokol kapsamında, bu yıl Bursa OSB firmalarına da kapılarını açtı. Kreşte öğrenci sayısı 100'ü geçerken, öğretmen kadrosuna da genç ve dinamik yeni öğretmenler katıldı.

NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, NOSAB Kreş'in ikinci eğitim öğretim yılında güçlendiğini belirterek "NOSAB Kreş kadromuzun dinamizmine ve çocuklarla iletişim gücüne güveniyoruz. Öğrenci sayımız geçtiğimiz yıla nazaran 3 kat arttı. Velilerimizin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Bu yıl da başarılı bir eğitim öğretim yılı geçireceğimizi umuyorum" dedi.

Okul öncesi eğitimin önemine değinen Bölge Müdürü Mehmet Koçer, eğitimin öğretmen-veli işbirliğiyle başarıya ulaşacak bir süreç olduğuna vurgu yaptı ve "Nitelikli bir kadroyla yola çıktık. Öğretmenlerimizin hem akademik yönleri hem iletişim yetenekleri hem de eğitsel becerileri güçlü. Velilerimizle birlikte yeni dönemi çocuklarımız için en doğru biçimde tamamlayacağımıza inanıyorum. Hem öğrencilerimize hem öğretmenlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu. 

NOSAB Kreş Akademi, yeni dönemde müfredatına yeni dersler de ekleyerek eğitim kapsamını geliştirdi. Kreş Müdürü Merve Özparlak Sayaca, "Öğrencileri çok yönlü bir eğitim programına alarak hem öğrencilerin yeteneklerini keşfetmesine hem de sanat ve beceri alanlarında farkındalık kazanmasına yardımcı oluyoruz. NOSAB Kreş'te amacımız çocukların eğlenerek öğrenmesi" diyerek, NOSAB Kreş'in eğitim politikasının "eğlenerek öğrenme" olduğunu vurguladı. Kreş, "eğlenerek öğrenme" sürecine uygun eğitim ortamı sağlamak için müfredatına orff, drama, yabancı dil gibi dersler ekledi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.09.13 10:19 - Son Güncellenme: 2019.09.13 10:20 - HABER MERKEZİ
A