Bursa Nilüfer'e yeni cazibe merkezi kazandırılacak
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem #NilüferdeİkinciYüzyılİçinTasarım yılı kapsamında yapılacak çalışmalarından bahsetti. Çalışma kapsamında Konak Mahallesi'ndeki eski Pancar Deposu cazibe merkezi haline getirilecek.
2023.08.21 15:26 - Son Güncellenme: 2023.08.21 15:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİBursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, #NilüferdeİkinciYüzyılİçinTasarım yılı kapsamında Konak Mahallesi'ndeki eski Pancar Deposu cazibe merkezi haline getirilecek.
Erdem'in paylaşımı şöyle; "Bir depo düşünün, içi tıkabasa kültür/ sanat/ gastronomiyle dolacak, kısaca bir depo dolusu yaşam ve insan. Konak Mahallesi'ndeki eski Pancar Deposu Nilüfer'imize değer katan, kimliğini yansıtan önemli bir bellek. Bizler de bu belleği gelecek kuşaklara aktarmak için #NilüferdeİkinciYüzyılİçinTasarım yılı kapsamında ortak akılla bu alanı yeniden tasarlayarak kentimize kazandırmak ve cazibe merkezi haline getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz."
Öne Çıkan Galeriler
Öne Çıkan Videolar
-
01:10
-
14:51
-
00:50
-
03:10
-
00:44
En Çok Okunanlar
- Bursa'da ulaşıma çözüm geliyor: Bir metro...
- Geleneksel pantolonsuz metro yolculuğu...
- Bursa'da üretim yapan TOFAŞ banttan araç...
- Kar yurda giriş yaptı! Bursa'ya ne...
- Bursa'da öğretmenler iş bıraktı!
- Bursa kaplıcalarının faydaları nelerdir?...
- Ünlü şef Danilo'dan Bursada Bugün'e...
- Balıkesir'de işçi servisi devrildi: 25 yaralı
- Bursa'da kaza yapan araç, siteye daldı!
- Bursa'daki kazada ağır yaralanmıştı!...
- Dev marka piyasadan çekildi!
- Ahlaksız teklif bardağı taşıran son damla...
- Flört uygulamasında hayatının şokunu...
- Akaryakıta dev zam yolda! Motorin, benzin...
- İğrenç olay! Taksi sürücüsü baygın...