Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Erdem mazbatasını aldı

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Erdem mazbatasını aldı

CHP'den Nilüfer Belediye Başkanı seçilen Turgay Erdem için mazbata töreni yapıldı. Erdem ile birlikte Millet İttifakı çatısı altında Nilüfer Belediye Meclisi'ne seçilen Meclis Üyeleri de mazbatalarını alarak resmen görevlerine başladı.

2019.04.11 16:20 - Son Güncellenme: 2019.04.11 17:09 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Erdem mazbatasını aldı
03:01 Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Erdem mazbatasını aldı

İLGİLİ VİDEO

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Erdem mazbatasını aldı

31 Mart'ta gerçekleştirilen yerel seçimlerde yüzde 62.09 oranında oy alarak Nilüfer Belediye Başkanlığı'na seçilen Turgay Erdem, mazbatasını aldı. Bursa Adliyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen mazbata törenine Turgay Erdem ile birlikte CHP PM Üyesi Gamze Pamuk Ateşli, CHP Bursa eski Milletvekili İlhan Demiröz, CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, CHP ve İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanları ile Millet İttifakı çatısı altında Nilüfer Belediye Meclisi'ne seçilen Meclis Üyeleri de katıldı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in mazbatasını Nilüfer İlçe Seçim Kurulu Başkanı Selçuk Yağmur verdi. CHP'li Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri'nin de mazbatalarını aldığı törende Turgay Erdem kısa bir konuşma yaptı.

Turgay Erdem mazbata töreninin ardından kısa bir konuşma yaparak, "Bugün resmen göreve başladık. Biraz önce mazbatalarımızı aldık. Daha çok yapacak işlerimiz var. Yarından itibaren Mustafa Bozbey ile görüşüp, devir teslimi yaptıktan sonra Nilüfer'de hızla bir şekilde, 7 gün 24 saat çalışmaya hep birlikte devam edeceğiz. Sizler aslında bu mutlu geleceğin gerçek kahramanlarısınız. Bugüne kadar yaptığınız desteklerden dolayı sizlere ve bize oy veren, vermeyen bütün Nilüferlilere sonsuz teşekkürler ediyorum. Bizimle birlikte çalışan İYİ Parti'nin üyelerine, CHP'li dostlara sonsuz teşekkür ediyorum. Nilüfer'i birlikte gülümsetmek için daha da çok çalışacağız" diye konuştu. 

Millet ittifakının Nilüfer meclis üyeleri de mazbatalarını aldıktan sonra adliye girişinde hatıra fotoğrafı çektirildi. 

 

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.11 16:20 - Son Güncellenme: 2019.04.11 17:09 - HABER MERKEZİ
A