Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ne öğrencilerden tam not

Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ne öğrencilerden tam not

Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve beraberindeki öğrenciler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Yıldırım'a kazandırdığı, işletmesini Yıldırım Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ni ziyaret etti.

2019.11.04 14:39 - Son Güncellenme: 2019.11.04 14:40 - Bursa Bölge
A
Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'ne öğrencilerden tam not

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen inceleme gezisine, Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ve beraberindeki öğrenciler ile Yıldırım Belediyespor Kulüp Başkanı Muammer Özbey katıldı.

Bünyesinde 2 bin 500 kişilik spor salonu, fitness salonları, dünya standartlarına uygun yüzme havuzu, jimnastik salonları, tekvando ve boks ringleri, güreş salonu, hamam ve saunanın bulunduğu ve birçok spor branşına uygun salonları bulunan spor kompleksinin tüm bölümlerini gezen heyet, tesise tam not verdi.

'GENÇLERİMİZİN SPORLA YETİŞMELERİNİ ÖNEMSİYORUZ'

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nde Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.  Arif Karademir ve öğrencileri ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Yıldırımlı çocukların ve gençlerin, milli maçlarla beraber uluslararası şampiyonalara ev sahipliği yapabilecek bu tesiste sporla ilgilenecek olmaları, bizleri geleceğin şampiyonlarının buradan çıkacağı hususunda umutlandırıyor. Elbette bu kıymetli mekanlara ruh verecek olan, geleceğimizin de teminatı olan gençlerimizdir. Biz de bu minvalde hem mahallelerimizdeki gençlerimizi hem üniversitedeki gençlerimizi hem de okullardaki gençlerimizi Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksimizde ağırlamaya, bu mekanın onların hizmetinde olduğunu anlatmaya ve detaylarını onlarla paylaşmaya devam ediyoruz. Biz Yıldırım Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim hayatının yanında spor yaparak yetişmelerini önemsiyoruz. Bu milletin bayrağını yükseklere çıkartmış, sayısız defa milli marşımızı dinletmiş, bizlerin göğsünü kabartmış, değerli büyüğümüz Naim Süleymanoğlu'nun isminin de yaşatılacağı bu tesis inşallah Yıldırım'ımıza, Bursa'mıza ışık verecek, renk katacak" diye konuştu.        

'YAPTIĞIMIZ TÜM ÇALIŞMALAR GENÇLERİMİZ İÇİN'

Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'nin ruhen, bedenen ve fikren sağlıklı bireyler yetiştirmesi için hazırlanmış bir tesis olduğunu dile getiren Bursa Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir ise "Bu tesisi Yıldırım ilçemize kazandırdığı için öncelikle Gençlik ve Spor Bakanlığımıza ve Yıldırım Belediyemize teşekkür ediyoruz. Gençliğini koruyan geleceğini korur, gençliğine sahip çıkan geleceğine sahip çıkar. Aslında yapılan tüm çalışmalar gençler için. Biz Bursa Teknik Üniversitesi olarak bütün öğrencilerimizle ve personelimizle bütün bu imkanları kullanmak, şehrimizdeki, mahallemizdeki genç kuşaklarımızla kaynaşmak ve daha sağlıklı bireyler oluşması için öncü olmak konusunda kararlıyız. İnşallah güzel çalışmalar yapacağız. Ulusal ve uluslararası spor müsabakaları ve aktivitelerle Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi'miz daha da tanınır hale gelecektir. Bu tesiste nice şampiyonların, iyi insanların, sağlıklı bireylerin yetişmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.11.04 14:39 - Son Güncellenme: 2019.11.04 14:40 - Büşra Dikilitaş
A