Bursa müthiş yarışa ev sahipliği yapacak
Bursa Atlı Spor Kulübü, şubat ve mart aylarında yapılacak olan Türkiye Binicilik Federasyonu Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama yarışmalarına ev sahipliği yapacak. Ünlü jokeylerin de katılacağı yarışlar, ilk defa İstanbul dışında bir ilde yapılmış olacak.
2014.01.29 13:32 - Son Güncellenme: 2014.01.29 13:33 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa müthiş yarışa ev sahipliği yapacak
Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
Bursa Atlı Spor Kulübü, şubat ve mart aylarında yapılacak olan Türkiye Binicilik Federasyonu Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama yarışmalarına ev sahipliği yapacak. Ünlü jokeylerin de katılacağı yarışlar, ilk defa İstanbul dışında bir ilde yapılmış olacak.
ORHANGAZİ HATIRASI
Bursa Atlı Spor Kulübü Başkanı Selçuk Yedikardeş, düzenlediği basın toplantısında, 1976 yılında kurulan kulübün Orhangazi'nin Bursa'yı fethettiği 1326 yılında at ve atçılık yapılması üzerine vakfettiği Atıcılar arazisi üzerine kurulduğunu hatırlattı.
BURSA'DA DEV MÜSABAKALAR
Bursa Atlı Spor Kulübü'nün Türkiye'nin en iyi 3 kulübü arasına girdiğini vurgulayan Selçuk Yedikardeş, "2007 ve 2998 yıllarında Başbakanlık Kupası Bursa Atlı Spor Kulübü'nde yapıldı. 2009 yılında ise Cumhurbaşkanlığı ve TBMM kupaları yine kulübümüzde gerçekleştirildi. 2010 yılında Türkiye Şampiyonası finali ve Türkiye Grand Prix müsabakalarına da kulübümüz ev sahipliği yaptı" dedi.
ENGELLİ ATLAMA YARIŞLARI NEFES KESECEK
Bursa'da Şubat ve Mart aylarında 2 önemli organizasyona da ev sahipliği yapacaklarını dile getiren Yedikardeş, "01-02 Şubat ile 01-02 Mart 2014 tarihlerinde koşulacak Türkiye Binicilik Federasyonu yarış takviminde yer alan Bursa Kapalı Manej Kış Ligi Engel Atlama yarışmalarına da ev sahipliği yapacağız. Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından bugüne kadar düzenlenen müsabakalar, İstanbul dışında ilk kez Bursa'da koşulacak. Günde 5 müsabakanın yapılacağı Kış Ligi Engel Atlama yarışmalarında yaklaşık 100 at binicileri ile dereceye girmek için mücadele edecek. Yaklaşık 3 bin kişilik ziyaretçi ve katılımcının izleyeceği Kış Ligi Engel Atlama yarışmaları, Bursa turizmi ve ekonomisine de büyük katkılar sağlayacaktır" diye konuştu.
İLGİLİ GALERİ