Bursa Mustafakemalpaşa'da zabıtadan fırınlara ramazan denetimi

Bursa Mustafakemalpaşa'da zabıtadan fırınlara ramazan denetimi

Bursa Mustafakemalpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde bulunan fırınlara Ramazan denetimi gerçekleştirdi.

2020.04.29 14:23 - Son Güncellenme: 2020.04.29 14:26 - Bursa Bölge
A
Bursa Mustafakemalpaşa'da zabıtadan fırınlara ramazan denetimi

Zabıta ekipleri, ilçe genelinde denetimlerini aralıksız sürdürürken Ramazan ayının gelmesiyle birlikte tezgahlarda yerini alan pidelerinde gramajını kontrol ediyor.

Korona virüs tedbirleri kapsamında rutin olarak maske ve eldiven denetimi gerçekleştiren ekipler, esas ve usullere uygunluk denetimlerini Ramazan ayı ile birlikte sıklaştırdı.

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, İlçe genelinde faaliyet gösteren ekmek fırınlarında pide ve ekmek gramajları ile temel hijyen kuralları konusunda denetimler gerçekleştirildiğini belirterek "Ekiplerimiz, işletme sahiplerine uyarılarda bulundu" dedi.

Özellikle korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyulması ve işletmelerin bu yönde gerekli tedbirleri alması gerektiğinin altını çizen Başkan Kanar, bu durum halk sağlığı için son derece önemli şeklinde konuştu.

'Denetimler sürecek'

Başkan Kanar, "Ramazan ayının simgelerinden biri olan pidenin gramajını kontrol eden ekiplerimiz kişisel ve genel temizlik kurallarının aksatılmaması yönünde uyarılarını yineleyerek işletme sahiplerine maske, eldiven ve bone kullanımı konusunda denetimlerini sürdürecek. Üretim ve satış esnasında gerekli hassasiyeti gösteren tüm fırın çalışanlarına ve işletmecilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.04.29 14:23 - Son Güncellenme: 2020.04.29 14:26 - Gülcan Tekin
A