Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar: 'Öncelikli hedefimiz kanayan yaralar'

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar: 'Öncelikli hedefimiz kanayan yaralar'

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Mustafa Esgin ve Emine Yavuz Gözgeç Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar ile birlikte ilçe halkını ve esnaflarını ziyaret etti.

2020.01.23 11:58 - Son Güncellenme: 2020.01.23 11:58 - Bursa Bölge
A
Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Kanar: 'Öncelikli hedefimiz kanayan yaralar'

AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman'ın da katıldığı görüşmede ilçeye yapılması planlanan yatırımlar ve devam eden projeler hakkında istişarelerde bulunuldu.

'Yıldızı parlayan şehrimiz'
Ziyarette konuşan AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Mustafakemalpaşa'nın, Bursa'nın batıya açılan önemli kapılarından biri konumunda olduğunu söyleyerek, "Mehmet Başkanımızla yıldızı parlayan bir şehrimiz olma hedefinde ilerliyor" dedi.

Salman, "Desteğimizle birlikte önümüzdeki süreçte Mustafakemalpaşa daha da gelişecek ve zenginleşecek. Birlik ve beraberliğimizi devam ettirerek ilçemize güzel hizmetler yapacağız" diye konuştu.

'Elimizi taşın altına sokmaya hazırız'

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin konuşmasında "Mustafakemalpaşa'mızda birçok temaslarda bulunarak şehrimizi tarım ve sanayide hak ettiği yere taşıma gayreti ile çalışıyoruz. Kurumlarımızın temsilcileri ile bir araya gelerek görüşlerini dinledik. Bugün büyük bir alanda bulunan ve her ihtiyaca cevap verebilecek ölçüdeki organize sanayi bölgemiz var. Bursa'da üretilecek olan yerli otomobilin yedek parça ihtiyacını karşılayan fabrikalar neden burada olmasın. Yatırımcılarımızla yakın temas halinde bulunarak görüşmeler yapıyoruz. Biz elimizi taşın altına sokmaya hazırız" şeklinde konuştu.

'Projeleri bir bir hayata geçireceğiz'

Esgin, "Çözüm odaklı çalışmalarıyla kısa sürede başarılı işlere imza atan Belediye Başkanımız Mehmet Kanar'ın her zaman destekçisi olmayı sürdürerek en yakın mesai arkadaşları olarak planlı şekilde yarım kalan ve yeni projeleri bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

'Öncelikli hedefimiz kanayan yaralar'

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek proje ve yatırımlarda desteğini esirgemeyen AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve Bölge Milletvekillerine teşekkür etti. 10 aylık sürede dikkat çeken işlere imza attıklarını ifade eden Başkan Kanar, sayısız birçok projeyi halkımızın hizmetine sunacağız. Öncelikli hedefimiz ilçenin kanayan yaralarına neşter vurmak ve acil çözüm bekleyen konulara parmak basmaktır" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.23 11:58 - Son Güncellenme: 2020.01.23 11:58 - Gülcan Tekin
A