Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Has sivil toplum örgütlerini ziyaret etti

Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Has sivil toplum örgütlerini ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Has seçim çalışmalarına devam ediyor.

2019.03.15 09:22 - Son Güncellenme: 2019.03.15 10:45 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Has sivil toplum örgütlerini ziyaret etti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Has, seçim çalışmaları kapsamında ilçedeki bazı sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Has, Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası ile Ticaret Borsası başkanları ve yönetimi ile bir araya geldi. BBP li Has'a ziyarette, BBP İlçe Meclis Üyesi Adayları Fatih Yılmaz ile Ertan Başaran eşlik etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Has düzenlenen ziyaretlerde, ilk olarak Mustafakemalpaşa Ticaret Borsası Başkanı Saadettin Akkoyunlu ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelindi. Yapılan görüşmelerde, BBP li Has, 31 Mart Yerel seçimlerde BBP olarak yola çıktıklarını bu kapsamda ilçemiz için değeri olan Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret edip duygu ve düşüncelerimiz aktarmak istedik diyerek, Mustafakemalpaşa'nın meselelerini çok iyi biliyoruz. İnşallah vatandaşlarımızın teveccühüne layık olup bizleri 31 Mart günü seçerlerse bizde M. Kemalpaşa'yı daha yaşanılır bir yere getirmek için var gücümüzle çalışacaklarını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Has ilçedeki ikinci durağı ise Ticaret ve Sanayi Odası oldu. Mustafakemalpaşa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tekin Uzkınay ve yönetimi ile buluşan BBP Adayı Hüseyin Has, karşılıklı görüş alışverişinde bulunarak iyi dileklerde bulunuldu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.15 09:22 - Son Güncellenme: 2019.03.15 10:45 - HABER MERKEZİ
A