Bursa Mudanya'da imar planları halka sunuluyor

Bursa Mudanya'da imar planları halka sunuluyor

Mudanya Belediyesi'nin Işıklı, Hasköy, Yörükali, Ülküköy, Aydınpınar, Mürsel ve Bademli mahallelerine yönelik hazırladığı imar planları "proje demokrasisi" geleneğiyle halka sunuluyor.

2021.07.06 10:02 - Son Güncellenme: 2021.07.06 10:02 - Bursa Bölge
A
Bursa Mudanya'da imar planları halka sunuluyor

Mudanya'yı tarihi, kentsel ve doğal zenginlikleriyle, sahip olduğu sit alanlarıyla geleceğe taşımayı hedefleyen Mudanya Belediyesi, Işıklı, Hasköy, Yörükali, Ülküköy, Aydınpınar, Mürsel ve Bademli mahallelerinin planlama sorununu çözüyor. Mudanya Belediyesi, köy planlarına ait imar planı revizyon çalışmalarını proje demokrasisi ile yürütecek. 

Mudanya sınırları dahilinde yapılaşmayla ilgili sorun yaşayan 7 mahalleye ilişkin plan revizyon çalışması başlatan Mudanya Belediyesi'nin bilgilendirme toplantıları Hasköy ile başladı. Mudanya Belediyesi'nin teknik ekiplerince hazırlanan Hasköy'e ait yeni imar planları mahalle sakinlerinin onayına sunuldu.  Muhtar Levent Aşçı'nın yanı sıra Hasköylülerle bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Hem Soğuk Hava Deposu ve sosyal tesislerin hem de imar planlarıyla ilgili görüşleriniz, önerileriniz bizler için çok önemli. Hep birlikte verdiğimiz karar, en doğru karar. Yaptığımız çalışmalarla sizlerin ürünü değer kazanacak ve imarla ilgili büyük bir sorun da çözülmüş olacak. Hepimizi memnun edecek bu önemli çalışmaları hep birlikte hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.07.06 10:02 - Son Güncellenme: 2021.07.06 10:02 - Ali Yaşar
A