Bursa MODEF'te çocuk mobilyasına yoğun ilgi

Bursa MODEF'te çocuk mobilyasına yoğun ilgi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen Mobilya Dekorasyon Fuarı (MODEF) pandemi önlemleri ile başladı. Pandemi dönemini ve yeni eğitim öğretim yılını evinde geçiren çocukları için uygun yaşam alanı sunmak isteyen ailelerin çocuk mobilyalarına yoğun ilgi göstermesi dikkat çekti.

2020.10.08 12:56 - Son Güncellenme: 2020.10.08 12:56 - Bursa Bölge
A
Bursa MODEF'te çocuk mobilyasına yoğun ilgi

Yüzlerce fabrika, binlerce çalışanı ve Türkiye'nin önde gelen mobilya markaları ile mobilya üretim merkezi konumunda olan İnegöl'de 44. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) yoğun bir ziyaretçi katılımı ile başladı. Yoğun pandemi önlemleri ile gerçekleştirilen fuarda yüzlerce mobilya markası 5-10 Ekim tarihleri arasında yurtiçi ve yurtdışında gelen müşterileri ile buluşmaya devam edecek. Yurtiçindeki ve yurtdışındaki 600'ü aşkın mağazası ile Türkiye'nin Çocuk Mobilya Markası denildiğinde akla gelen ilk ismin Çilek Mobilya olduğunu dile getiren Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek, ''İnegöl'de başlayarak bugün bir dünya markası olmayı başaran Çilek Mobilya olarak; İnegöl Mobilyası'nın küresel pazarda daha iyi konumlara gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz'' dedi.

FUARLARIN KATKISI BÜYÜK

Türkiye'nin mobilya üretiminde ve ihracatında sağlam adımlarla küresel pazarda önemli bir yer aldığını, Centre For Industrial Studies'in (CSIL) raporuna göre ise 6 basamak birden atlayarak 8. sıraya yükseldiğini dile getiren Çilek, yurtdışından da ilgi gören fuarların ve küresel pazarda yapılan tanıtım çalışmalarının bu başarıya katkısının önemli olduğunu söyledi.

PANDEMİDE ÇOCUK MOBİLYALARINA İLGİ ARTTI

Pandemi dönemi boyunca zamanlarını evde geçirmek zorunda kalan çocuklar için yaşam alanı ihtiyacı önem kazandı. Fuarda özellikle çocuklarının odalarındaki eksikleri tamamlamak ve verimli bir çalışma alanı sunmak için çocuk mobilyalarına ilgi gösteren aileler dikkat çekti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.10.08 12:56 - Son Güncellenme: 2020.10.08 12:56 - Gülcan Tekin
A