Bursa Milletvekili Ödünç: "AK Parti demek Türkiye demektir"

Bursa Milletvekili Ödünç: "AK Parti demek Türkiye demektir"

AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde AK Parti Bursa İl Başkanlığı görevine atanan Sanayici İşadamı Davut Gürkan'ı görevi devir aldığı Ayhan Salman ile birlikte ağırladı.

2020.12.23 13:01 - Son Güncellenme: 2020.12.23 13:02 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Milletvekili Ödünç: "AK Parti demek Türkiye demektir"

Türkiye'nin geleceğini dünden bugüne inşa eden kadroların AK Parti kadroları olduğunu ifade eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, "Türkiye'nin kalbinde taht kurmuş gönüllerin lideri Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın her bir tuğlasında alınterinin bulunduğu AK Parti, bugün yine yeni hedefler için yek vücut olmuştur. Türkiye'nin en güçlü Büyükşehirlerinden olan Bursa'da ailemize yakışır bir İl Başkanlığı seçim süreci yaşanmış ve İl Başkanlığı koltuğunda oturan değerli büyüğümüz Ayhan Salman görevini Sanayici İşadamı Davut Gürkan ağabeyimize devir etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühleri ile gerçekleşen bu yenilenme süreci aslında bir bayrak nöbetinden öte değildir. Bugüne kadar Bursa'ya ve Türkiye'ye hizmet eden Sayın İl Başkanımız Ayhan Salman ve ekibine emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum. Hakkımızı helal ettiğimizi bir kere daha ifade etmek istiyorum. Yine görevi devir alan İl Başkanımız Sayın Davut Gürkan Ağabeyimize bu yeni dönemde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Sayın Davut Gürkan Başkanımız Bursa ile kenetlenecek ve kuracağı başarılı bir ekip ile partimizin gücüne güç katacaktır" dedi.

AK Parti'nin büyük bir aile olduğunu ve aslında AK Parti'nin Türkiye demek olduğunu vurgulayan AK Parti Bursa Milletvekili İnşaat Yüksek Mühendisi Atilla Ödünç, "Türkiye'nin birbirine bu kadar güçlü bağlarla bağlandığı bir başka siyasi parti yoktur. Ülkenin tamamında ve coğrafyanın her noktasında tüm mazlumların yanında olan AK Parti, büyük bir ailedir. Bilinmelidir ki, AK Parti demek Türkiye demektir. Türkiye için çalışan herkesi AK Parti çatısı altında görmek mümkündür. İnanıyorum ki, 2023 yolculuğumuzda Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte yeni zaferleri milletimizle beraber kutlayacağız" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.23 13:01 - Son Güncellenme: 2020.12.23 13:02 - HABER MERKEZİ
A