Bursa Milletvekili Kılıç: "Sıkılmadık el bırakmıyoruz..."

Bursa Milletvekili Kılıç: "Sıkılmadık el bırakmıyoruz..."

​​​​​ Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Yenişehir çıkarması yaptı. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve Cumhur İttifakı MHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Davut Aydın ile AK Parti ve MHP Yenişehir İlçe Teşkilatı yöneticilerinin de katılımıyla ziyaretler gerçekleştiren Vekil Kılıç, "Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmıyoruz" dedi.

2019.03.06 10:08 - Son Güncellenme: 2019.03.06 10:09 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Milletvekili Kılıç: "Sıkılmadık el bırakmıyoruz..."
04:10 Bursa Milletvekili Kılıç: "Sıkılmadık el bırakmıyoruz..."

İLGİLİ VİDEO

Bursa Milletvekili Kılıç: "Sıkılmadık el bırakmıyoruz..."

Yenişehir'de AK Parti İlçe SKM Başkanlığını, Ülkü Ocakları Başkanlığını, TÜGVA Şubesini, Yenişehir İmam Hatipliler Derneğini, Ziraat Odasını, Süt Üreticileri Birliğini, Yenişehir Gençlik ve Spor Merkezini, Trabzonlular ve Erzurumlular Dernekleri ile Yenişehir Servisçiler Kooperatifini ziyaret eden Vekil Kılıç, Yeşilay Haftası nedeniyle kurulan standtta Yeşilay gönüllüleriyle de bir araya geldi.

Orhaniye ve Osmaniye Mahallelerini de kapsayan Yenişehir'deki temasları sırasında yaptığı konuşmalarda Cumhur İttifakına vurgu yapan AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, "Biz ülkemizin birlik ve beraberliğinden yanayız. 'Birlikten kuvvet doğar' sözünden hareketle, 31 Mart seçimlerinin galibi Cumhur İttifakı olacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Memleket İşi Gönül İşi' diyerek, Gönül Belediyeciliği ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz" dedi.

Yenişehir Meydanında ilçe halkıyla da görüşen Vekil Kılıç, Cumhur İttifakı MHP Yenişehir Belediye Başkan adayı Davut Aydın ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş için destek isterken de, "Milletimizin yönetimini emanet edeceği AK Partili belediyelerimizde, tevazu, samimiyet ve gayret ile 31 Mart'a doğru azimle devam edecek ve bu ilkeler çerçevesinde hizmet vereceğiz" şeklinde konuştu.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.06 10:08 - Son Güncellenme: 2019.03.06 10:09 - HABER MERKEZİ
A