BURSA MEDYASINA YENİ SOLUK

BURSA MEDYASINA YENİ SOLUK

Bursa TV ve Sancak FM, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu tarafından yeni sahibi RMB Radyo ve Televizyon Basın Yayıncılık Sanayi ve Ticaret A.Ş'ye devredildi. RMB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Bursa medyasına yeni bir soluk kazandıracaklarını söyledi.

2011.03.01 16:24 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
BURSA MEDYASINA YENİ SOLUK

İHA MUHABİRİ YUSUF SERKAN YILMAZ İSTANBUL'DAN BİLDİRİYOR

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) 2 Ağustos 2010 tarihinde yaptığı ihaleyi RMB firması 570 bin lira bedelle kazandı. RTÜK ve Rekabet Kurulu'nun onaylarının gelmesinden sonra, TMSF'nin ihale süreci kesinleşti. TMSF, Bursa TV ile Sancak FM'i yeni sahiplerine teslim etti.
RMB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, Esentepe'deki TMSF binasında düzenlenen devir tesliminde medya gruplarının Gerçek Medya ismi altında yayın hayatında faaliyette olacağını belirterek, "Bursa medyası yeni bir soluk kazanacak. Basın yayın ilkelerine en doğru bir şekilde yerine getirerek hizmet edeceğiz" dedi.
Gerçek Medya İcra Kurulu Başkanı Zakir Barutçu, 2 yıldır test yayınları yaptıklarını ve bundan sonra Mart ayının sonu ya da nisan ayı başında hem Bursa TV hem de Sancak FM'in yeni bir düzenlemeyle yayınlanacağını söyledi. Barutçu, Sancak FM'in ismi değiştirilerek Gerçek FM olacağını kaydetti. Ayrıca Gerçek Medya çatısı altında günlük 20 bin tirajlı Bursa Gerçek isimli gazete ve A'sorty isimli magazin dergisi bulunduğunu ifade eden Barutçu, "Bursa'da bir numara olmak istiyoruz. Bursa basınına yeni bir konsept oluşturacağız" diye konuştu.
TMSF Başkanı Şakir Ercan Gül, Bursa TV ve Sancak FM'e yeni yayın döneminde başarılı olmasını diledi.



 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.03.01 16:24 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A