Bursa Küçük Sanayi kavşağına makyaj

Bursa Küçük Sanayi kavşağına makyaj

Bursa Gemlik Belediyesi ilçenin güzelleşmesi adına çevre düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Her gün binlerce aracın kullandığı, Bursa-Yalova yolu üzerindeki kavşaklar modern bir görünüme kavuşturuluyor.

2018.12.13 14:31 - Son Güncellenme: 2018.12.13 14:31 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Küçük Sanayi kavşağına makyaj

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından otomatik sulama sistemleri döşenen kavşaklarda, bölgenin iklimine uygun çiçek, bitki, çim ve zeytin ağaçların yanı sıra şev taşları ve yongalar kullanılarak peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.

Kent içerisindeki betonlaşmaya da yeşillendirme çalışmalarıyla soluk aldıran Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin peyzaj uygulamaları, vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topluyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği kavşak düzenleme çalışmalarında, deniz, balık ve zeytin ağacı motifli çini kaplamalarıyla görsel zenginlik kazandırılan köprülü kavşaklar, mavi ile yeşilin muhteşem karışımı olan turkuaz rengine bürünüyor.

Yürütülen çalışmalar kapsamında Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Küçük Sanayi Sitesi girişinde kısa süre önce başlatmış olduğu peyzaj düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Konuyla alakalı açıklama yapan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yaklaşan kış ayları öncesi özellikle ilçe giriş ve çıkışlarında ki kavşakların estetik bir görünüme kavuşması için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Peyzaj düzenleme çalışmalarının yapıldığı bölgelerde iklim koşullarına göre ağaç, bitki ve çiçek dikiminin yanı sıra şev taşı döşeme çalışmalarının da yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, Kentin her noktasında yeşillendirme, çevre düzenleme, park yapımı çalışmalarına büyük önem verdiklerine vurgu yaparak, "Kavşaklarımızı baştan sona yeniden düzenleyip görsel zenginlik kazandırıyor, her yönüyle modern bir Gemlik için çalışıyoruz" diye konuştu.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.12.13 14:31 - Son Güncellenme: 2018.12.13 14:31 - HABER MERKEZİ
A