Bursa kent merkezine mevsimin ilk karı düştü

Bursa kent merkezine mevsimin ilk karı düştü

Bursa merkezde mevsimin ilk kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığının 2 santimetre, hava sıcaklığının ise sıfırın altında 2 derece olduğu Bursa'da sokaklara çıkanlar, manzarayı fotoğrafladı.

2021.12.23 11:32 - Son Güncellenme: 2021.12.23 11:49 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa kent merkezine mevsimin ilk karı düştü

Bursa'da gece saatlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışıyla kent merkezi, bu mevsim ilk kez beyaza büründü. Mudanya yolunda buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazaları, uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Kent merkezinde hava sıcaklığının sıfırın altında 2 derece, kar kalınlığının ise 2 santim olarak ölçüldüğünü duyuran meteoroloji yetkilileri, Uludağ'da ise kar kalınlığının 65 santime ulaştığını kaydetti. 

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 17 ilçede karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Toplam 123 iş makinesi ve kamyon ile 360 kişilik personelden oluşan 75 ekip, 24 saat görev yapıyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.12.23 11:32 - Son Güncellenme: 2021.12.23 11:49 - HABER MERKEZİ
A