Bursa Kent Konseyi'nde büyük coşku

Bursa Kent Konseyi'nde büyük coşku

Bursa Kent Konseyi (BKK) Başkanı Semih Pala, Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) Büyük Teras'ta düzenlenen iftar yemeğinde, yüzlerce gönüllü katılımcıyla birlikte 49 ayda 5 bin 748 faaliyete imza atmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

2013.07.17 12:31 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:31 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Kent Konseyi'nde büyük coşku

BKK yürütme kurulu üyeleri, düzenlenen iftar yemeğinde meclislerin, çalışma gruplarının, belediyelerin yöneticileri ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu ve coşkulu bir şekilde geçen iftar yemeğinin ardından Bursa Kent Konseyi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Semih Pala, birçok örnek ve önemli çalışmayı gönüllülerin katılımıyla yapabildiklerini söyledi. Pala, "4 meclisimiz, 30 çalışma grubumuz, 6 ofisimiz, yüzlerce gönüllümüzle 49 ayda 5 bin 748 faaliyete imza atmanın ve güzel insanlarla birlikte çalışmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bursa bir dünya şehri. Tüm kurum ve kuruluşları da iddialılar. Bursa Kent Konseyi de Yerel Gündem 21 geleneğinden gelen Türkiye'ye örnek ve lider kurum olmuştur. Kent konseyleri arasında en önde olmayı katılımcılarımızın özverili çalışmalarıyla başardık. Türkiye'nin en aktif, en güçlü ve en dinamik kent konseyi olduk" dedi.

"KENT KONSEYİ KİMSEYLE KAVGA ETMİYOR"
BKK'nin en önemli prensibinin, herkese ve her kesime açık olması ile toplumsal denge çizgisi anlayışı olduğunu ifade eden Pala, "Bursa Kent Konseyi kimseyle kavga etmiyor. Şehrin, kurumların ve insanların dertleriyle ilgileniyor, konuşuyor, çözüm buluyor, gündeme getiriyor. Bursa Kent Konseyi, eski belediye başkanı Erdem Saker'in Yerel Gündem 21 sürecini sağlıklı bir şekilde işletmesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin de bu tür sosyal çalışmalara önem vermesi neticesinde diğer kent konseylerine örnek oluyor. Bizlere her konuda destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından BKK Başkanı Pala, yürütme kurulu üyelerini, meclislerin ve çalışma gruplarının üyelerini, katılanlara tanıtarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. İftar yemeğinin sonunda, tekno-mehter müziği eşliğinde tüm katılımcılar Bursa Kent Konseyi bayraklarını coşkuyla sallayarak birlik mesajı verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.07.17 12:31 - Son Güncellenme: 2013.07.17 12:31 - HABER MERKEZİ
A