Bursa Keles'te asfaltlama çalışmaları hızlandı

Bursa Keles'te asfaltlama çalışmaları hızlandı

Yaptığı çalışmalarla ilçedeki altyapı sorunlarını gideren Keles Belediyesi ara vermeden üst yapı çalışmalarına başladı. Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, "Altyapı çalışmalarımızın ardından zaman kaybetmeden asfaltlama çalışmalarımıza başladık ve hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz" dedi.

2018.10.09 11:30 - Son Güncellenme: 2018.10.09 11:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Keles'te asfaltlama çalışmaları hızlandı

İlçenin içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon gibi sorunlarını giderdiklerini ifade eden Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke, en kısa zamanda üst yapı çalışmalarını da tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Ekiplerin 3-4 yerde aynı anda çalıştıklarını belirten Başkan Teke, "Halkımızı fazla sıkıntıya sokmadan çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Şu ana kadar ilçemizdeki sorunları sırayla hallettik, doğalgaz çalışmalarımız da devam ediyor. Kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacağız" diye konuştu.

Altyapı çalışmalarını sıkıntısız tamamlandığına dikkat çeken Başkan Teke, "Bundan sonraki çalışmalarımızı da sorunsuz bir şekilde bitirmek istiyoruz. Başladığımız sıcak asfalt ve üst yapı çalışmalarının halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Keles her zaman en iyi ve güzel hizmete layıktır" dedi.

 

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.10.09 11:30 - Son Güncellenme: 2018.10.09 11:30 - HABER MERKEZİ
A