Bursa Karacabey uluslararası yaban hayatı fotoğrafçılarını ağırlayacak

Bursa Karacabey uluslararası yaban hayatı fotoğrafçılarını ağırlayacak

Sahip olduğu birbirinden eşsiz değerleriyle adından sıkça söz ettiren Karacabey, bahar aylarının gelmesiyle birlikte turizm ataklarına tüm hızıyla devam ediyor. Çeşitli etkinliklerle bahar aylarını dolu dolu geçirecek olan Karacabey, bu kez uluslararası fotoğraf sitesi Birdpx.com üyelerini ağırlamaya hazırlanıyor. 27-28 Nisan tarihlerinde Yeniköy'de düzenlenecek kampa, Türkiye'nin dört bir yanından yaban hayatı fotoğrafçılarının da gelmesi bekleniyor.

2019.04.15 08:39 - Son Güncellenme: 2019.04.15 08:41 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey uluslararası yaban hayatı fotoğrafçılarını ağırlayacak

İçerisinde barındırdığı eşsiz doğal güzelliklerle, gezginlerin ve fotoğraf tutkunlarının önemli bir adresi haline gelen Karacabey, nisan ayının son haftasını uluslararası yaban hayatı fotoğrafçılarının kampıyla taçlandıracak. Türkiye'nin dört bir yanından gelecek fotoğrafçıların da yer alacağı organizasyon kapsamında, iki gün boyunca ilçeye bağlı tatil yazlık beldesi Yeniköy'de kamp kurulacak.

Karacabey Belediyesi ve uluslararası fotoğraf sitesi Birdpx.com iş birliği ile gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, "Bizler, elimizdeki değerleri turizm anlamında değerlendirmek için çabalarken, bunu da işin doğasına uygun yapmaya çalışıyoruz. Hatırlanacağı üzere geçmişte yaptığımız Trakuş Fotoğraf Kampı büyük ses getirmişti. Bu kez de Uluslararası Kuş Fotoğraf sitesi Birdpx.com'un düzenleyeceği etkinlik, Karacabey'in tabiatının belgelenmesinde büyük rol oynayacak" dedi.

Farkındalığa katkı

Son hazırlıkları incelemek için önceki gün Karacabey'e gelerek organizasyon hakkında bilgi alan yöneticiler, Başkan Ali Özkan'ı makamında ziyaret ederek, kendisine 'hayırlı olsun' dileklerini ilettiler.

Gerçekleşen görüşmede, Karacabey'in Türkiye'nin sayılı doğal güzelliklerine sahip olduğunu vurgulayan Birdpx ekibi, üyelerinin bu kamptan büyük heyecan duyduklarını ifade etti. Başkan Özkan da "Bölge tanıtımı ve farkındalığı için önemli bir etkinlik olmasının yanı sıra, bu kadar insanın Karacabey'de konaklayacak olması, esnafımız için de önemli'' şeklinde konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.15 08:39 - Son Güncellenme: 2019.04.15 08:41 - HABER MERKEZİ
A