Bursa Karacabey'in üreten kadınlarına ziyaret

Bursa Karacabey'in üreten kadınlarına ziyaret

BURSA'da Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Dağkadı Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Aylin Yıldız'ı, tarımsal üretimde başarılı olmuş Türkiye'deki 21 çiftçi kadından biri olması nedeniyle tebrik etti.

2021.03.17 14:27 - Son Güncellenme: 2021.03.17 14:27 - Bursa Bölge
A
Bursa Karacabey'in üreten kadınlarına ziyaret

Tarım ve Orman Bakanlığı, "Ben Yaptım Sen de Yaparsın!" sloganı ile tarımsal üretimde başarılı olmuş, kendi fikrini hayata geçirmiş 21 ilham veren hikâyenin kahramanlarını, 'Tarımda 21 Özgün Kadın' başlığıyla düzenlenen etkinlikte plaketle onurlandırırken, Karacabey Dağkadı Üreten Kadınlar Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Aylin Yıldız da bu değerli ödüle layık görüldü. Etkinliğin ardından Belediye Başkanı Ali Özkan,Kooperatif Başkanı Aylin Yıldız'ı tarımsal üretimde başarılı olmuş Türkiye'deki 21 çiftçi kadından biri olması nedeniyle tebrik etti.

BÜYÜK GURUR DUYUYORUZ

Tören dönüşü, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'la bir araya gelen Yıldız yaptığı açıklamada,"Yaptığım çalışmalar neticesinde, bu değerli başarı hikâyesine imza atmaktan ve Türkiye'deki 21 kadından biri olmaktan dolayı büyük mutluluk ve gurur yaşıyorum. Plaketi, Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli'nin elinden almak da ayrıca mutluluk vericiydi.Kadınlar, fırsat verildiği müddetçe her zaman başarılı olmaya devam edecektir. Ali Özkan Başkanımızın destekleriyle, derneğimiz ve üretici kadınlarımız bu noktaya gelmiştir. En başından beri yanımızda olan ve her türlü faaliyetimizde bizlere maddi ve manevi destek olan başkanımızın da bu ödülde payı büyük. Bizlerde aldığımız bu desteklerle, bugün bunları başarmış olmaktan büyük onur duyuyoruz.Ülkemiz ve Karacabey için üretmeye devam ederek, bu yolda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.

DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden beri yerel üretici derneklerine belediye olarak tam desteklediklerini vurguladı.

Başkan Özkan,"Göreve geldiğimiz günden bu yana, Karacabey'de var olan üretici derneklerini aktif hale getirmek ve gerekli olan bölgelerde yenilerini kurmak için epey çaba sarf ettik. Tabi bu işler sadece kurmakla bitmiyor,bu derneklerin sürdürülebilir olmalarını da sağlamak çok önemli. Bizler, elimizden geldiğince bu tarz dernekleri destekledik, desteklemeye devam edeceğiz. Dağkadı Derneğimizde bunlardan bir tanesiydi. Ve kendileri, bir süre sonra kendi başarılarını sahada hızla göstermeye başlamışlardı. Sayın BakanımızBekir Pakdemirli'nin elinden aldıkları plaket, Karacabey halkı adına da son derece mutluluk verici. Hem yerel kalkınmaya hem üretici faaliyetlerine hem de kadınlarımızın yer aldığı bu tür oluşumlara destek vermeye devam ederken,onların daböyle başarılar göstermesihepimizi gururlandırıyor.Kendilerini bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyorum"diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.03.17 14:27 - Son Güncellenme: 2021.03.17 14:27 - Ali Yaşar
A