Bursa Karacabey'de pandemi denetimleri sürüyor

Bursa Karacabey'de pandemi denetimleri sürüyor

BURSA'da Karacabey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde pandemi süreciyle ilgili denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Görevli zabıtalar, her gün kamuya açık alanlarda yaptıkları denetimlerle, esnafın ve vatandaşların salgınla mücadele kapsamında alınan kararlara uyup uymadığını tespit ediyor.

2020.09.24 15:33 - Son Güncellenme: 2020.09.24 15:34 - Bursa Bölge
A
Bursa Karacabey'de pandemi denetimleri sürüyor

Karacabey Belediyesi'ne bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede kamuya açık olan alanlarda düzenli olarak gerçekleştirdiği denetimlerle, salgınla mücadele noktasında tedbirlere uyulup uyulmadığını kontrol ediyor.

Denetimleri sürekli hale getirdiklerini belirten Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da "Dünyayı saran covid-19 pandemisiile alakalı olarak, bu zamana dek denetimlerimizi aralıksız sürdürdük. Bu küresel salgınla mücadele hem kendi sağlığımız hem toplum sağlımız hem de ülkemiz ve insanlık açısından büyük önem taşımaktadır. Bu yüzden, her bireyin duyarlı olmasına ve belirlenen kurallara uymasına ihtiyacımız var. Zabıta Müdürlüğümüz kendi denetimlerinin yanı sıra okullar, camiler, marketler, kafeteryalar, oyun salonları, spor salonları gibi çeşitli alanlarda, komisyonların denetimcilerine de eşlik ediyor. Kaymakamlık, ilçe sağlık müdürlüğü, ilçe tarım müdürlüğü, ilçe milli eğitim müdürlüğü veilçe spor müdürlüğünün de yer aldığı görevlilerle birlikte, denetimler aralıksız sürmekte. Halkımızı bir kez daha kurallara uymaya davet ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.09.24 15:33 - Son Güncellenme: 2020.09.24 15:34 - Gülcan Tekin
A