Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan bayram mesajı

Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan bayram mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ederek, bu zorlu günlerin bir an önce son bulmasını ve bayramın herkese sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diledi.

2020.05.22 09:24 - Son Güncellenme: 2020.05.22 09:25 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Karacabey Belediye Başkanı Özkan'dan bayram mesajı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj paylaştı.

Başkan Ali Özkan mesajında, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ederken, Karacabey'de 11 ayın sultanı Ramazan ayının manevi iklimini birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde yaşadıklarını vurguladı.

Temel değerlerimiz ve zenginliklerimiz

Bayramların beraberinde getirdiği huzur, kardeşlik ve dayanışma ortamının değerini iyi bilmemiz gerektiğinin altını çizen Başkan Özkan, "Bayramlar bizi biz yapan, geleneklerimizi geleceğe taşıyan temel değerlerimiz ve zenginliklerimizdir. Bu günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her anına yayabilmek hepimizin ortak hedefi olmalıdır. Kuşkusuz bugünlerde tüm dünya olarak zorlu bir dönemden geçiyoruz. Bu zorlu süreci bir an önce geride bırakarak, inşallah eskiden olduğu gibi coşkuyla ve sevdiklerimizle iç içe bayram sevincini yaşayacağımız günleri tekrardan görmek nasip olur. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Karacabeyli hemşerilerimin olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor; bayramın tüm insanlığa dostluk, barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.05.22 09:24 - Son Güncellenme: 2020.05.22 09:25 - HABER MERKEZİ
A