Bursa iş dünyasından teröre lanet yağdı

Bursa iş dünyasından teröre lanet yağdı

Bursa İş Dünyası temsilcileri Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde çıkan çatışmada 10 askerimizin şehit düşmesi sebebiyle yaptıkları yazılı açıklamalar ile terörü lanetledi.

2012.09.05 15:36 - Son Güncellenme: 2012.09.05 15:36 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa iş dünyasından teröre lanet yağdı

Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği (ANASİAD) Genel Başkanı Eyüp Kutlucan yapılan kanlı saldırı sonrasında 10 Mehmetçiğin daha şehit düştüğünü bu yüzden yine herkesin içinin kan ağladığını söyledi. "Sözün bittiği yerdeyiz" diyen Eyüp Kutlucan hiçbir şeyin Mehmetçik'in, polisin ve vatandaşın canından, kanından daha önemli olmadığını belirti.
Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB ) Başkanı Arif Tak Türkiye'nin birlik ve beraberliğini, yüz yıllar süren kardeşliğini bozmaya çalışanların, tarih önünde bunun bedelini çok ağır ödeyeceklerini bildirdi. Arif Tak yaptığı yazılı açıklamada, "Bu ve benzeri eylemler ile terör örgütünü hiçbir zaman amacına ulaşamayacak. Terör örgütü ve onun uzantıları ne yaparsa yapsın, bu ülkeyi bölemeyeceğini bilmelidir. Bu süreçte toplumun her kesimi, teröre ve onlara yataklık yapıp destek verenlere karşı tavrını net bir şekilde ortaya koymalıdır. Temennimiz bu hain saldırıyı gerçekleştiren teröristlerin biran önce yakalanarak, adalet önünde hesap vermeleridir" dedi.
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Metin Anıl Mehmetçiğe, diğer güvenlik güçlerine ve sivil halka yapılan bütün saldırıları lanetle kınadıklarını söyleyerek, "Terör örgütü er ya da geç döktüğü kanda bir gün boğulacaktır. Ülkemizdeki her türlü olumlu gelişmeye rağmen bazı kesimlerin terör istediği bir kez daha ortaya çıkmıştır. Terörist saldırıların tek amacı, ülkemizin huzur ve istikrarını bozmak, toplumda panik ve korku havası oluşturmaktır. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik yapılan kalleş saldırılar, bizleri bölemeyecek, aksine milletimizi daha da sıkı sıkıya kenetleyecektir" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.09.05 15:36 - Son Güncellenme: 2012.09.05 15:36 - HABER MERKEZİ
A