Bursa İnegöl'de Kaymakam Arslan, iş yerlerini denetledi

Bursa İnegöl'de Kaymakam Arslan, iş yerlerini denetledi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Kaymakam Eren Arslan, "Dinamik Denetim" modeli kapsamında ilçede kafe ve restoranları denetledi. İlçe Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir'in de katıldığı denetimlerde Kaymakam Arslan, işletme yetkililerine HES kodu ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunup, uyarılara uymayan işletmelere cezai işlem uygulanacağını söyledi. 

2021.03.06 15:58 - Son Güncellenme: 2021.03.06 15:59 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl'de Kaymakam Arslan, iş yerlerini denetledi

"Dinamik Denetim" modeli kapsamında İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, beraberindeki heyet ile birlikte ilçe caddelerinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlere otogar içindeki esnaftan başlayan Arslan, akabinde kafeleri dolaştı.

Kontrollü normalleşme kapsamında İçişleri Bakanlığı'nın talimatları ile 'Dinamik Denetim' modeline geçildiğini belirten Kaymakam Arslan, "İnegöl'de 7 gün 24 saat denetimler devam edecek. . Ben vatandaşlarımızdan rehavete kapılmadan bu iyi tablonun daha da iyi olması için ciddiyetle hareket etmelerini istirham ediyorum." dedi.

"OLUMSUZ BİR MANZARA İLE KARŞILAŞMADIK"

Yeni bir sürece geçtiklerini belirten Kaymakam Arslan, "Şu anda vatandaşların maske ve diğer kurallara uyumu noktasında olumsuz bir manzara ile karşılaşmadık. Bu sürecin daha iyiye dönmesi ve renk kategorisinde mavi renge geçebilmek bizim elimizde. Sadece denetleyen birimler denetleme yaparken kurallara uyulması yetmez. Hatta sokakta ve iş yerlerinde değil kendi konutumuzda dahi uymamız gereken kurallara riayet etmeliyiz. Maalesef insanlar halen daha akraba toplulukları oluşturarak bir araya gelebiliyor. Tabi ki bunlar doğru şeyler değil. Bu süreci hep birlikte hareket ederek olumluya dönüştürebiliriz.  Ben vatandaşlarımızdan rehavete kapılmadan bu iyi tablonun daha da iyi olması için ciddiyetle hareket etmelerini istirham ediyorum. İnşallah bu süreci birlikte başaracağız." diye konuştu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.03.06 15:58 - Son Güncellenme: 2021.03.06 15:59 - Gülcan Tekin
A