Bursa İnegöl'de çalışmalar hızla devam ediyor

Bursa İnegöl'de çalışmalar hızla devam ediyor

''İnegöl her şeye değer'' sloganı ile ilçedeki eksikliklerin giderilmesi ve yeni projeler ile şehre değer katması için topyekûn mücadele eden İnegöl Belediyesi, hafta içi hafta sonu demeden çalışmalarına hızla devam ediyor.

2021.01.24 14:15 - Son Güncellenme: 2021.01.24 14:15 - Bursa Bölge
A
Bursa İnegöl'de çalışmalar hızla devam ediyor

Yasak, tatil demeden vatandaşa hizmet odaklı çalışma prensibi ile eksiklerin giderilmesi noktasında topyekûn hizmet seferberliğini sürdüren İnegöl Belediyesi, hafta sonunda da bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Bursa-Ankara karayolu İnegöl güzergâhı bölgesinde orta refüj çalışmalarında tretuvar yapımı %95 tamamlanırken, Alanyurt bölgesinin tamamında ise tretuvar ve bordür çalışması devam ediyor.

BURSA-ANKARA KARAYOLUNDA TRETUVAR %95 TAMAMLANDI

Bursa-Ankara karayolunda İnegöl sınırları içerisinde kalan 6 kilometrelik hattı yenileme çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, tretuvar çalışmasının %95'ini tamamladı. Kaldırım ve tretuvar yapım işinin tamamıyla bitmesinin ardındanım peyzaj düzenlemesine geçilerek 6 kilometrelik alan ihtişamlı görünümüne kavuşmuş olacak.

ALANYURT BÖLGESİNİN TAMAMINDA ÇALIŞMA YAPILIYOR

Planlamalar dâhilinde Alanyurt bölgesini kapsayan tretuvar çalışmalarına Cumhuriyet Mahallesinden devam eden İnegöl Belediyesi, kötü durumda olan yol ve kaldırımları bir an önce toparlamak için hız kesmeden değişim çalışmasını sürdürüyor. Ekipler hafta sonu mesaisinde Cumhuriyet Mahallesindeki eksik bölgelerdeki tretuvarları yenileyemeye devam etti.

KIRSALDA HİZMETE DEVAM

Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan eksikleri bir bir gideren İnegöl Belediyesi, doğal gaz ve altyapı çalışmalarının tamamlandığı kırsal Kulaca Mahallesinde 8000 m2 parke taşı uygulamasını sürdürüyor. Alt yapısı tamamlanan diğer bölgelerde parke taşı çalışması devam edecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.01.24 14:15 - Son Güncellenme: 2021.01.24 14:15 - Ali Yaşar
A