Bursa İnegöl'de 29 Şubat'ta 7 bebek dünyaya geldi
BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, 2016'nın 29 Şubat günü 7 bebek dünyaya geldi. Bu bebekler, 4 yılda bir doğum günlerini kutlayacak.
2016.02.29 17:06 - Son Güncellenme: 2016.02.29 17:07 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Doğum tarihlerini farklı yazdırmak istediler
İnegöl Devlet Hastanesi'nde, bugün 3'ü sezaryen, 4'ü de normal doğumla 7 bebek 29 Şubat'ta dünyaya geldi. Bu bebekler 4 yılda bir doğum günü kutlaması yapacak.
Burhan Altaş ve Güler Altaş ile Ahmet Toğum ve Naciye Toğum çiftinin bebekleri bu özel günde dünyaya geldi. Anne Güler Altaş, 29 Şubat saat 10.00 sıralarında Ecrin isimli kız bebeğini dünyaya getirdi. Kızını sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdiği için mutlu olduğunu ifade eden anne, bebeğinin 4 yılda bir gelen 29 Şubat'ta doğmasının da bir ayrı bir güzellik olduğunu söyledi.

Anne Naciye Toğum'da aynı gün saat 11.00 sıralarında Betül isimli kız bebeğini dünyaya getirdi. Gazeteci Erhan Bilican ile eşi Nuray Bilican'ın da 3'üncü bebekleri bu özel günde dünyaya geldi.