Bursa İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz'dan Tıp Bayramı mesajı

Bursa İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz'dan Tıp Bayramı mesajı

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı.

2022.03.13 16:21 - Son Güncellenme: 2022.03.13 16:22 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa İl Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz'dan Tıp Bayramı mesajı

Yavuzyılmaz mesajında, sağlık çalışanlarının son 2 yıldır Kovid-19 salgınıyla mücadelede "gece gündüz" demeden hayatlarını ortaya koyarak, emeklerini tüm içtenlikleriyle verdiğini aktardı.

14 Mart'ın tıbbiyelilerin işgale direnişinin yıl dönümü ve Tıp Bayramı olarak kutlandığını anımsatan Yavuzyılmaz, şunları kaydetti:

"Aynen o dönem olduğu gibi pandemi sürecinde de başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanları, yine bir mücadeleye öncülük etti. Bu mücadelede maalesef birçok arkadaşımızı kaybettik ve onları görev şehidi olarak kabul ediyoruz. Onları buradan bir kez daha rahmetle anıyorum. Sağlık çalışanlarımız canlarını düşünmeden, 'Ben hastalarıma ve insanlığa nasıl bir fayda sağlarım?' endişesiyle bu süreci yaşadı ve görevini fedakar bir şekilde yerine getirdi. Bursa'daki tüm mesai arkadaşlarıma, sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Verilen mücadelede, sağlık mensuplarını ayakta alkışlıyorum. Pandemi sürecinde bile sağlıkçılara yönelik maddi ve manevi şiddet olaylarının varlığı bizleri derinden üzmektedir. Sağlık personeline yönelik şiddet olaylarının engellenmesi ve suçlulara en ağır cezanın verilmesi için yapılan düzenlemelerin en kısa sürede uygulamaya geçeceğine inanıyorum. Bu zor günlerin üstesinden yine hep birlikte geleceğimizi biliyorum"

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2022.03.13 16:21 - Son Güncellenme: 2022.03.13 16:22 - HABER MERKEZİ
A