Bursa Harmancıklı miniklerin mutlu günü!

Bursa Harmancıklı miniklerin mutlu günü!

Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencileri "Elden Ele Gönülden Gönüle" isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladıkları hediyeleri Harmancık da 27 köyden taşımalı eğitim yoluyla merkez Şehit Adil Kınık İlkokuluna gelen 216 öğrenciye ulaştırdı.

2019.03.03 09:19 - Son Güncellenme: 2019.03.03 09:20 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Harmancıklı miniklerin mutlu günü!

Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri minik kardeşlerine götürdükleri hediyeleri takdim ederken, onların gözlerindeki mutluluğu ve heyecanı gördükten sonra projenin içerisinde yer aldıkları için ne kadar şanslı olduklarını hissettiklerini ifade ettiler. Hediye götüren öğrenciler, bu günün hayatlarında iz bıraktığını, sosyal sorumluluk projelerinin önemini şimdi daha iyi anladıklarını ve farkındalıklarının arttığını söylediler.

Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezi öğretmen ve öğrencileri de Harmancık'daki etkinliğe destek verdi. Şehit Adil Kınık İlkokulu minik öğrencilerinin saçlarına kesim ve şekillendirme uygulamaları yaparak güne farklı bir renk kattılar. Yapılan uygulamalar, kesim modelleri, saç örgüleri o kadar çok ilgi gördü ve beğenildi ki, işlem yaptırmak isteyen öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu.

Osmangazi İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nur Tutkun, "Geleceğimizi oluşturacak gençlerimize maneviyat ve toplumsal olaylara karşı duyarlılık kazandırmayı hedeflediğimiz bu etkinliğimiz ile; hayatta hiçbir şeyin bir çocuğun gülümsemesinden daha değerli olmadığını bizlere hissettiren minik yüreklere, bu duyguları yaşamamızı sağlayan Şehit Adil Kınık İlkokulu ve Osmangazi Mesleki Eğitim Merkezindeki idareci ve öğretmenlerine, etkinliğimize katkı sağlayan kalbi güzel tüm hayırseverlerimiz ile emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.03 09:19 - Son Güncellenme: 2019.03.03 09:20 - HABER MERKEZİ
A