Bursa Harmancık'ı turizmde kalkındıracak proje! (ÖZEL HABER)

Bursa Harmancık'ı turizmde kalkındıracak proje! (ÖZEL HABER)

Bursada Bugün yönetimi Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş'ı makamında ziyaret etti. Görev süresi boyunca tamamlamak istediği projelerden söz eden ve şu ana kadar imza attığı işlerden bahseden Başkan Ataş, altyapı çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Ataş, "Eko turizm tesislerimiz, parlayan bir yıldız" açıklamasını da yaptı.

2019.09.26 08:25 - Son Güncellenme: 2019.09.26 09:43 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Harmancık'ı turizmde kalkındıracak proje! (ÖZEL HABER)
02:28 Bursa Harmancık'ı turizmde kalkındıracak proje! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa Harmancık'ı turizmde kalkındıracak proje! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA - EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Bursada Bugün yönetimi, Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş'la makamında bir araya geldi.

Daha sonra Başkan Ataş'la birlikte Harmancık Eko Turizm Tesisleri'nde incelemelerde de bulunuldu.

Başkan Ataş, görüşmede yaptığı açıklamada, "31 Mart'ın üstünden yaklaşık 6 ay geçti. Alt yapı çalışmalarına devam ediyoruz. Biz göreve geldiğimizde sokaklarımız çamurdu, biz bu sorunu kısmen telafi ettik. Vatandaşımız şu anda Harmancık'ta çamur görmüyor. Bunun yanı sıra içme suyu projemiz de devam ediyor. Dün de Büyükşehir Belediyesi'nden atık projemiz geçti. En kısa zamanda bu projeyi de hayata geçireceğiz. Vatandaşın bizden talebi neyse, hizmeti ona göre yapıyoruz" dedi.

'TURİZİM ALANINDA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR'

Eko turizmle ilgili tesislerinin yarım kaldığını söyleyen Yılmaz Ataş, "En kısa zamanda bu tesisleri tamamlayacağız. Bir okul projesi var, o da tamamlanmayı bekliyor. Bu eko turizm tesislerimiz, parlayan bir yıldız. Harmancık, bu projeler sayesinde çok güzel olacak. Turizm alanında çalışmalarımız devam ediyor. Bu çalışmalar katlanarak sürecek. Ocak ve Şubat aylarında doğalgaz gelmiş olacak. Doğalgaz için alt yapı çalışmaları yaptırıyoruz. Elektrik şebekelerini yer altına gönderiyoruz" şeklinde konuştu.

Bursa-Harmancık arasındaki yolun ve Orhaneli-Bursa arasında bulunan tünel kısmının yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Ataş, "Tünel yapımı bir süre daha devam edecek ve Büyükorhan'la Harmancık arasındaki 10 kilometrelik mesafenin, 29 Mart 2019'da ihalesi yapılmıştı, bunun sonucunda da geldiğimiz noktada yasal süreç başlatıldı. En kısa zamanda yol çalışmaları başlayacak" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.09.26 08:25 - Son Güncellenme: 2019.09.26 09:43 - HABER MERKEZİ
A