Bursa Halhalca Mahallesine yeni futbol sahası kazandırılıyor

Bursa Halhalca Mahallesine yeni futbol sahası kazandırılıyor

Bursa İnegöl Belediyesi Halhalca Mahallesine yeni bir futbol sahası kazandırıyor. 

2020.12.14 16:16 - Son Güncellenme: 2020.12.14 16:17 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Halhalca Mahallesine yeni futbol sahası kazandırılıyor

İnegöl Belediyesi tarafından, mahallede bulunan ve mahalle sakinleri tarafından çok amaçlı olarak kullanılan boş arazide gençlerin spor yapmasına olanak sağlamak amacı ile futbol sahası yapımına başlandı. 

Başkan Alper Taban Halhalca Mahallesinde devam eden futbol sahası çalışmalarını AK Parti ilçe başkanı, meclis üyeleri, parti yöneticileri, mahalle muhtarı ve beraberindeki ekibi ile inceledi.

İnceleme sırasında bir açıklama yapan Başkan Alper Taban; "Bugün Halhalca mahallemizdeyiz. Halhalca mahallemiz geçmişe, tarihe tanıklık eden eski bir mahallemiz. Burada İstiklal Savaşı Şehitliğimiz bulunmakta. Bu şehitliğin ön kısmında bulunan ve mahalle sakinlerimiz tarafından çok amaçlı olarak kullanılan bu alanın revize edilerek, düzenlenerek yeniden kullanımı için çalışmalarımız başladı. Mahalle sakinlerimizin, gençlerimizin faydasına sunabilmek adına burada güzel bir futbol sahası yapmak adına çalışmalarımızı başlattık. 50 metreye 70 metre ölçülerinde etrafı güzel bir şekilde çevrilmiş şekilde bir futbol sahası hayata geçireceğiz. Bu alan mahallemiz tarafından çok amaçlı olarak kullanılabilecek. Bu çalışmamızın akabinde bölgenin güzelleştirilmesi, iyileştirilmesi adına zaman içerisinde çalışmalarımız da olacak. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor, futbol sahamızın mahallemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.14 16:16 - Son Güncellenme: 2020.12.14 16:17 - HABER MERKEZİ
A