Bursa Gürsulu gençlere fotoğrafçılık eğitimi

Bursa Gürsulu gençlere fotoğrafçılık eğitimi

Bursa Gürsu Belediyesi, "Kültür Kenti Gürsu" sloganıyla gerçekleştirdiği kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlenen"Temel Fotografçılık Eğitimi"ylegençlere sosyal aktivite yapma olanağı sunuyor.

2018.11.16 13:53 - Son Güncellenme: 2018.11.16 13:53 - Bursa Bölge
A
Bursa Gürsulu gençlere fotoğrafçılık eğitimi

Gürsu Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'nce yapılan kültürel faaliyetler kapsamında gerçekleştirilen Temel FotografçılıkKursu'nda eğitim alan gençler, düzenlenen uygulamalı eğitimlerde de Bursa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini objektiflerine yansıtıyor.

"Kültür, sanat,spor şehri Gürsu" sloganıyla yeni Gürsu'yu oluşturmak için çalıştıklarını belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gençlerimizin Ericek'te yaptıkları uygulamalı eğitime katılarak fotograf çekerken gözlerinde oluşan ışığı görmenin mutluluğunu yaşadım. Güzellikleri görme ve algılama duyarlılığı kazandıran fotografçılık sanatına meraklı gençlerimizi eğitimlerimize bekliyoruz. Gürsumuz'un kültür sanat konularında gelişimini sağlamak amacıyla hayata geçirdiğimiz Gençlik Merkezimiz'in inşaat çalışmaları başladı. Merkezimiz tamamlandığında kültür sanat kurslarımız ve faaliyetlerimizi daha da zenginleştirerek sürdüreceğiz" dedi.  

Haftasonlarında Belediye Hizmet Binası'nda, gençler ve yetişkinler için düzenlenen fotoğrafçılık eğitimleri kapsamında, haftanın iki günü de,Latif Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde öğrenciler için eğitimler gerçekleştirilmekte.

Ücretsiz olarak verilen eğitimlere katılan kursiyerlere teknik ve uygulamalı olarak fotoğraf eğitimi veriliyor. Eğitimler kapsamında düzenlenen gezilerde de kursiyerlerin uygulama yapması ve sosyal yaşamın içinde olması sağlanıyor.

Ericek, Gölyazı veCumalıkızıksokaklarında, tarihin ve doğanın tadını çıkaran kursiyerler, aldıkları eğitimi eğitmenleri eşliğinde uygulama olanağı buldu.

Temel Fotografçılık Eğitimleri sırasında, kursiyerlerce çekilen fotograflar, yapılacak sergide izlenime sunulacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.16 13:53 - Son Güncellenme: 2018.11.16 13:53 - Ali Yaşar
A