Bursa Gürsulu genç kramponlar yarıştı

Bursa Gürsulu genç kramponlar yarıştı

Bursa Gürsu Belediyespor Yaz Futbol Okulu'nda eğitim alan genç futbolcular, düzenlenen penaltı yarışmasında yeteneklerini sergiledi.

2019.07.25 14:13 - Son Güncellenme: 2019.07.25 14:13 - Bursa Bölge
A
Bursa Gürsulu genç kramponlar yarıştı

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımız için futbolun birleştirici ruhuylabiraraya geldik. Gürsu Belediyespor bünyesinde futbol eğitimi alan çocuklarımız, onlara sevgiyle futbol tekniği ve disiplini aşılayan hocalarımıza emanet. Çocuklarımızın futbolun rekabetçi ruhundan önce ekip olma ruhunu kavramaları önemli. Sağlıklı nesiller yetişmesinde sporun öneminin bilinciyle, Gürsumuz'da oluşturduğumuz spor tesisleriyle, çocuklarımızın spor yapma olanaklarını zenginleştirdik. Gençlerimizin bir spor dalıyla ilgilenerek spor yapma alışkanlığı kazanması, bedenen ve ruhen sağlıklı gelişmelerinde büyük önem taşımakta.Nüfusu 90 bini aşan ilçemizde, kötü alışkanlıkları olan gençlerimizin sunduğumuz spor imkanlarıyla bu alışkanlıklardan uzaklaştıklarını görüyoruz. Gürsu'da, uyuşturucu madde kullanımı ve suça karışma oranının yüzde 74 oranında düşmesi doğru yolda olduğumuzun en önemli göstergesi. Sadece futbol değil, diğer spor dallarında da, gençlerimizin spor yapmaları için ilçemizde tüm imkanlar mevcut. Gürsu ilçe stadımızda da, hem zemin hem de tesis olarak yenileme çalışmalarının başlayacağının müjdesini hemşehrilerimizle paylaşıyorum. İlçemize spor yatırımlarının yapılmasında emeği olan tüm kurum, kuruluş ve şahıslara teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza sporla dolu sağlıklı ömürler diliyorum" dedi.

Penaltı atışı yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, Gürsu'nun spor alanındaki gelişiminden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gürsu Futbol Sahası'nda düzenlenen penaltı yarışmasına;Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüseyin Uysal,Aroma Meyve Suları Genel Müdürü Sefer Kılınç, Uludağ Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Yunus Aydın, AK Parti Gürsu İlçe Başkanı Zekeriya Hacıoğlu, meclis üyeleri katıldı.

Aroma Meyve Suları'nın desteğiyle düzenlenen penaltı yarışmasında, protokol üyelerinin de penaltı atışı yapması renkli görüntüler oluşturdu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.07.25 14:13 - Son Güncellenme: 2019.07.25 14:13 - Ali Yaşar
A