Bursa Gürsu kültür merkezine kavuşuyor

Bursa Gürsu kültür merkezine kavuşuyor

Kültür kenti Bursa Gürsu'yu oluşturmak amacıyla, Gürsu Belediyesi'nce hayata geçirilen projeler kapsamında Gürsu Kültür Merkezi'ne kavuşuyor.

2020.12.09 12:09 - Son Güncellenme: 2020.12.09 12:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu kültür merkezine kavuşuyor

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, " Gürsumuz'un gelişimi için sağlık, spor ve eğitim alanında yaptığımız hizmetlerden sonra kültür alanında da en önemli yatırımlarımızdan birini gerçekleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çağdaş kent kimliğiyle hızla büyümekte olan Gürsumuz'un en önemli ihtiyaçlarından biri olan kültür merkezi ihtiyacını da ihalesini yaptığımız Kültür Merkezimizle gidermiş olacağız. Hemşehrilerimiz için, Gürsumuz'un tarihinde, kültür harmanı olarak alışılagelmiş Zafer Meydanımız'da hayata geçireceğimiz Kültür Merkezimiz, günümüzün kültür harmanı olarak hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. İlçemize hayırlı olsun." dedi.

Zafer Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde, 2696 metrekare inşaat alanında, 570 metrekare taban alanı üzerinde, 4 katlı olarak oluşturulacak olan Gürsu Kültür Merkezi bünyesinde; 4 dükkan, 4 ofis, okuma salonu, 345 kişilik konferans salonu, kafeterya yer alacak.

İhalesinin sonuçlanmasının ardından, bir yılda tamamlanması planlanan Gürsu Kültür Merkezi, gerek kültür etkinliklerine ev sahipliği yapacak olması gerek ilçenin merkezine modern bir bina olarak ışık yayacak olmasıyla Gürsu'nun en önemli yatırımlarından biri olacak.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.12.09 12:09 - Son Güncellenme: 2020.12.09 12:10 - HABER MERKEZİ
A