Bursa Gürsu'da işsizlik yok, istihdam çok!

Bursa Gürsu'da işsizlik yok, istihdam çok!

Bursada Bugün yönetimi Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'ı makamında ziyaret etti. Görevi devraldığı ilk günden itibaren planladıkları çalışmaları ve hedeflerini anlatan Başkan Mustafa Işık, projeleri hakkında bilgilendirmede bulundu. "İlçemizde çalışmak isteyen herkese iş var" diyen Işık, Gürsu'nun tarımsal anlamdaki önemli potansiyeline dikkat çekti.

2019.07.31 13:33 - Son Güncellenme: 2019.07.31 13:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu'da işsizlik yok, istihdam çok!
03:19 Bursa Gürsu'da işsizlik yok, istihdam çok!

İLGİLİ VİDEO

Bursa Gürsu'da işsizlik yok, istihdam çok!

HABER MERKEZİ / BURSADA BUGÜN

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, daha önce planladıkları projelere başladıklarını ve hali hazırda devam eden projelerinin olduğunu söyledi.  Bu süreçte vatandaşlardan biraz zaman isteyen Işık, ülke genelinde finansal sıkıntı olduğunu, bu durumu en az zararla aşmak için çabaladıklarını dile getirdi.  

Bu sıkıntının doğal olarak herkese yansıdığını, buna rağmen daha çok çalışarak daha iyisini yapmaya gayret gösterdiklerini söyleyen Başkan Işık, ekonomik anlamda görevi devraldıkları dönemden daha iyi bir aşamada olduklarını bildirdi. Projeleri arasında bulunan ve hayata geçirildiği günden itibaren ilgi gören Adrenalin Park'ı anlatan Işık, köylerden ilçeye gelen yoğun göçü önlemek adına bu çalışmayı yaptıklarını ve şu anda o bölgeye bir hareketlilik kazandırarak hedeflenen başarıya ulaştıklarını belirtti.

GÜRSU BİR TARIM İLÇESİ

Gürsu'da tarım profesyonel bir şekilde yapılıyor ve çiftçiler ürünlerini ihraç ediyor. Çiftçilere gereken tüm desteğin sağlanmasının yanı sıra tarlalara belediye tarafından işçi de istihdam ediliyor.

ÇALIŞMAK İSTEYEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Belediyeye iş başvurusunda bulunan tüm vatandaşlar işçi açığı bulunan yerlere yönlendiriliyor. Bu sayede hem vatandaşlar işsiz kalmıyor hem de Gürsu Belediyesi de önemli bir istihdam sağlamış oluyor.

Göreve geldiği ilk günden itibaren heyecanla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Mustafa Işık "Gürsu'da her şey yolunda, trafik konusunda ufak tefek sorunlarımız var onları da yaptığımız projelerle halledeceğiz. Vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Gürsu Kavşağı'nda bir rahatlama olsa da şu an istediğimiz aşamada değiliz. Büyükşehir Belediyemiz ile çalışmalarımız sürüyor. Trafiği daha akıcı hale getirmek için ne gerekiyorsa yapılacak. Minibüslerin de yarattığı bir yoğunluk söz konusu. Çalışmalarımız sürüyor" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.07.31 13:33 - Son Güncellenme: 2019.07.31 13:54 - HABER MERKEZİ
A