Bursa Gürsu'da güvenli alışveriş imkanı

Bursa Gürsu'da güvenli alışveriş imkanı

Bursa Gürsulular pazar clerini corona virüse karşı alınan tedbirlerle daha sağlıklı ortamda yapma imkanı buldu.

2020.04.06 17:01 - Son Güncellenme: 2020.04.06 17:02 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu'da güvenli alışveriş imkanı

Yeni düzenlemelerle, gerekli tedbirleri alarak, kapalı pazar alanını dezenfekte ettiklerini belirten Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla pazar alışverişini yapan hemşehrilerimizin salgından etkilenmemeleri için önlemlerimizi aldık. Pazar alanına girişte hemşehrilerimizin ateşlerini ölçerek, dağıttığımız maskeleri kullanmalarını istedik. Ülke olarak tüm kurumlarımızla aldığımız korunma tedbirleri ve hepimizin bireysel önlemleriyle inşallah bu salgının daha fazla yayılmasını önleyeceğiz. Bu konudaki uyarılara hassasiyetle uymak, kendimizi ve çevremizdeki herkesi korumak için hepimizin sorumluluğu" dedi.

Gürsu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çadırlar kaldırılarak daha ferah bir ortam kazandırılan kapalı pazar alanına kontrollü şekilde alınan vatandaşları sosyal mesafelerini korumaları konusunda uyarırken, 65 yas üstü vatandaşların da evde kalmalarını sağlama hususunda denetim yaptı.

Ekipler, alınan korunma tedbirlerinin ardından açılan kapalı pazar alanında; tezgah mesafeleri, hijyen ve çizgi denetimleri, açıkta ürün satışı konularında, pazar esnafına bilgilendirme yaptı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.04.06 17:01 - Son Güncellenme: 2020.04.06 17:02 - HABER MERKEZİ
A