Bursa Gürsu'da 9 bin tonluk asfalt çalışması

Bursa Gürsu'da 9 bin tonluk asfalt çalışması

Gürsu Belediyesi, ilçede başlattığı yenilenme hamlesiyle gerçekleştirilen asfaltlama çalışmaları kapsamında, 9 bin tonluk asfalt çalışması yaptı.

2018.11.17 14:46 - Son Güncellenme: 2018.11.17 14:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu'da 9 bin tonluk asfalt çalışması

Gürsu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce, ilçe merkezinde yoğun olarak gerçekleştirilen üstyapının yenilenmesi çalışmalarının yanında, köyden dönüşen mahalleler de yapılan asfalt çalışmalarıyla kent kimliği kazanıyor.

Asfaltlama çalışmaları Kazıklı ve Dışkaya Mahalleleri'nde de devam etmekte.

Çalışmaları inceleyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "İlçemizin hızla gelişen şehirleşmesine uygun olarak da üstyapısını yeniliyoruz. İlçemizin merkezinde bugünlerde yaptığımız kaldırım ve asfalt çalışmalarının yanında yeni mahallelerimizde de üstyapıyı geliştiriyoruz.Önceden köy statüsünde olan yeni mahallelerimize şehir kimliği kazandırma yönünde çalışmalarımız yoğun olarak devam ediyor. Gürsumuz'un hızla artan nüfusunun ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verebilmek adına, hizmetlerimizi daha etkin ve hızlı şekilde gerçekleştirme yönünde büyük emek veriyoruz" dedi.

Asfaltlama çalışmasıyla köy havasından çıkarılarak şehir kimliğine kavuşturulanDışkaya ve Kazıklı Mahalleleri'nin çehresi güzelleştiriliyor.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.11.17 14:46 - Son Güncellenme: 2018.11.17 14:48 - HABER MERKEZİ
A