Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık: Polislerimiz birlik olmanın simgesi oldu

Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık: Polislerimiz birlik olmanın simgesi oldu

Bursa'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 174. yıldönümü kutlamaları kapsamında, Gürsu Atatürk Anıtı önünde resmi tören düzenlendi.

2019.04.11 07:08 - Son Güncellenme: 2019.04.11 07:10 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gürsu Belediye Başkanı Işık: Polislerimiz birlik olmanın simgesi oldu

Törenin ardından Gürsu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Gürsu protokolü, polislerin gününü kutladı.

Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Gürsu İlçe Jandarma Komutanı Fatih Erdoğan, Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Şerbet, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, muhtarlar ve kamu kurumlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret birlik olmanın simgesi oldu.

Polislerin gününü kutlayan Gürsu Kaymakamı Mustafa Koç, Polis Teşkilatı'nın kurulduğu günden bugüne, devletimizin, milletimizin bölünmez bütünlüğü için fedakarca çalışan bir teşkilat olduğunu söyledi.

Polis abilerini ziyarete gelen miniklerle sohbet eden Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ülkemizin güvenliği ve milletimizin huzuru için her türlü fedakarlığı göğüsleyerek, gecesini gündüzüne katarak çalışan Türk Polis Teşkilatımız'ın kuruluşunun 174. yıldönümünü kutlarım. Ülkemizin bölünmez bütünlüğünün koruyucuları olan polislerimizin bu mutlu gününü kutlamaya bizler de Gürsumuz'un tüm dinamikleriyle birlikte geldik. Birlik olmamızdan gelecek güç ve huzur ortamı hepimiz için gerekli. Polis abilerini ziyarete gelen miniklerimize, gelecek nesillerimize barış ve sevgi dolu yarınlar bırakabilmemizi temenni ediyorum" dedi.

Gürsu İlçe Emniyet Müdürü Selahattin Şerbet de, bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese Polis Teşkilatı adına teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.11 07:08 - Son Güncellenme: 2019.04.11 07:10 - HABER MERKEZİ
A