Bursa GMO'da Serkan Durmuş'tan adaylık açıklaması

Bursa GMO'da Serkan Durmuş'tan adaylık açıklaması

Serkan Durmuş, TMMOOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa şubesi 2020 - 2022 dönemine ilişkin adaylıklarını, bugün düzenledikleri basın toplantısında açıkladı.

2020.01.15 17:38 - Son Güncellenme: 2020.01.16 15:36 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa GMO'da Serkan Durmuş'tan adaylık açıklaması

EZGİ KAYI - GÜLNAME PAÇA / BURSADA BUGÜN 

Bursa Akademik Odalar Birliği'nde seçimler öncesi ekibiyle birlikte yönetim kurulu adaylıklarını açıklayan Durmuş, "Bir değişime ve yeni bir anlatışın varlığına ihtiyaç duyduğumuzu vurgulamak isteriz, hiçbir meslektaşımızı kırmadan, ötekileştirmeden, aynı çatı ve amaç doğrultusunda gıda mühendisliği mesleğini en iyi şekilde temsil etmek ana hedefimizdir" şeklinde konuştu. 

"ZOR AMA GÜZEL BİR YOLA ÇIKIYORUZ"

"Bugün burada koymuş olduğumuz hedef için hep birlikte zor ama güzel bir yola çıkıyoruz" ifadelerini kullanan Durmuş, "Biz birlikte güçlüyüz, bu dün böyleydi, bugün de böyle, bundan sonra da böyle olacak" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

"YENİ BİR ANLAYIŞ ORTAYA KOYMA VAKTİ GELMİŞTİR"

İşsiz gıda mühendislerinin her geçen gün çoğaldığını söyleyen Durmuş, "Kanunlarımız önünde mesleğimizin varlığı, önemi ve gereksinimleri göz ardı edilmiştir, meslek odamızın lobisi her geçen gün zayıflamış, sistematik olarak da küçültülmüştür, tüm bu gerekçelere baktığımızda mesleğimiz ve odamız adına yeni bir anlayış ortaya koyma vakti gelmiştir, işte bunun için burdayız" dedi. 


 
Meslekleri adına yapmaları gerekenden fazlasını yapacaklarını belirten Serkan Durmuş, "Gıda mühendisliği mesleğimizi olması gereken yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız, biz birlikte bir gücüz ve böyle daha da güçlüyüz" diyerek sözlerine son verdi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2020.01.15 17:38 - Son Güncellenme: 2020.01.16 15:36 - HABER MERKEZİ
A