Bursa Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan'dan yoğun mesai

Bursa Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan'dan yoğun mesai

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan göreve başlamasıyla birlikte ilk günkü mesaisini yoğun bir şekilde tamamladı.

2019.04.08 08:53 - Son Güncellenme: 2019.04.08 08:54 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik Belediye Başkanı Sertaslan'dan yoğun mesai

Programlarının ilkine Askeri Veteriner ve Eğitim Merkez Komutanlığı temel eğitim gören er ve kısa dönem erlerin ant içme töreni ile başlayan Başkan Sertaslan, buradaki programının ardından "5 Nisan Avukatlar Günü" sebebiyle Gemlik Adliyesinde görev yapan avukatları ziyaret ederek özel günlerini kutladı.

Avukatlar Günü programının ardından Erasmusic programı kapsamında Gemlik'e altı ülkeden gelen müzisyen öğrencileri makamında kabul eden Başkan Sertaslan ziyaretin ardından konuk öğrencileri Atatepe Sosyal Tesislerinde öğlen yemeğinde ağırladı. Programda yaptığı konuşmada misafir öğrencilere "Zeytinin Başkenti Gemlik'e Hoş Geldiniz" diye sözlerine başlayan Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, müziğin birleştirici gücünü kullanarak ortak bir kimlik oluşturma amacıyla Gemlik'e hizmet edeceklerini belirterek, "Misafirperverlik, barış ve kardeşlik duygusu yüksek olan Gemlik'imizi ziyaret ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Mehmet Uğur Sertaslan belediye evlendirme dairesinde Serhan ve Tuğba çiftini de mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak ilk resmi nikahını kıydı. Özlem ve Serhan çiftinin de nikahını kıyan Başkan Sertaslan, toplumun yapı taşı olan aile müessesesinin önemine vurgu yaparak, nikah akitlerini gerçekleştirdiği çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

Günün sonunda ise belediyede görevli birim amirleri ile bir araya gelerek yatırım ve hizmetlerin  genel bir değerlendirmesini yapan Sertaslan, belediye hizmetlerini gerçekleştirirken tüm birimlerin özenle ve özveri ile çalışmasını isterken, yeni hizmet döneminin Gemlik'e hayırlı olmasını diledi. Toplantıya katılan birim amirlerinin düşüncelerini de dinleyen Başkan Sertaslan, yapılan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.04.08 08:53 - Son Güncellenme: 2019.04.08 08:54 - HABER MERKEZİ
A