Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Serintürk özel öğrencileri ziyaret etti

Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Serintürk özel öğrencileri ziyaret etti

Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk Gemlik'te eğitim gören özel öğrencileri okullarında ziyaret etti.

2019.05.10 18:08 - Son Güncellenme: 2019.05.10 18:08 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa Gemlik Belediye Başkan Yardımcısı Serintürk özel öğrencileri ziyaret etti

Başkan Yardımcısı Zeynep Akış Serintürk, 10-16 Mayıs Engeliler Haftası kapsamında ilçede eğitim gören özel öğrencilerle bir araya geldi. Serintürk, okul ziyaretlerine İlgim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile başladı.

Okul idareci ve öğretmenleri tarafından karşılanan Başkan Serintürk, öğrencilerin eğitim aldığı sınıfları gezdi.

Özel öğrencilerin, öğretmenlerinin fedakârlığı ve sevgisi ile hemen her işin üstesinden geldiğini gören Başkan Serintürk, "Burada yapılan birbirinden güzel işler bizleri onurlandırdı. Tabi bunda öğretmenlerimizin fedakârlığı da takdir edilmesi gereken bir durum. Kendilerini bu fedakârlıklarından dolayı tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz aldıkları eğitimle hem gelişimlerine devam ediyor hem de istihdam edilecek bir seviyeye ulaşıyorlar. Görünen o ki bu eğitim yuvasında sizler engel tanımıyorsunuz, engelleri kaldırıyorsunuz" diye konuştu. Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği bünyesindeki Özel Kurs ve Rehabilitasyon Merkezi, Yağmur Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi ve Özel Gemlik Bilgi Bahçesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 'ni de ziyaret eden Başkan Serintürk, Engelliler Haftası nedeniyle yapılan etkinliklere katılarak öğrencilere oyuncak hediyeleri takdim etti.

,

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.05.10 18:08 - Son Güncellenme: 2019.05.10 18:08 - HABER MERKEZİ
A