Bursa esnaf camiasının acı kaybı!

Bursa esnaf camiasının acı kaybı!

Bursa'da fotoğrafçılığın öncülerinden, Setbaşı esnaflarından Salih Kakaçoğlu vefat etti. Bursalının anılarını ölümsüzleştiren Salih Kakaçoğlu, sadece bir esnaf değil, aynı zamanda "tam bir Bursa beyefendisi" ve "çok naif bir insan" olarak tanınıyordu

2025.10.13 12:13 - Son Güncellenme: 2025.10.13 14:21 - Bursa Bölge - BUSE ATEŞ
A
Bursa esnaf camiasının acı kaybı!

BUSE ATEŞ / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın Setbaşı bölgesinin eski esnaflarından, Foto Lale'nin kurucusu ve kentin ilk fotoğrafçılarından Salih Kakaçoğlu hayatını kaybetti. Kakaçoğlu'nun vefatı, kendisini yakından tanıyanlar ve Setbaşı esnafı arasında büyük üzüntü yarattı. 

'TAM BİR BEYEFİNDİ...'

Bursalının anılarını ölümsüzleştiren Salih Kakaçoğlu, sadece bir esnaf değil, aynı zamanda "tam bir Bursa beyefendisi" ve "çok naif bir insan" olarak tanınıyordu. Kendisini yakından tanıyan çevreler ve Setbaşı esnafı, duydukları üzüntüyü dile getirerek Kakaçoğlu'nun kent için büyük bir değer olduğunu vurguladı.

Merhumun cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip Edebali Camii'nden kaldırılarak Emir Sultan Mezarlığı'na defnedilecek.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2025.10.13 12:13 - Son Güncellenme: 2025.10.13 14:21 - BUSE ATEŞ
A