Bursa Diş Hekimleri Odası seçime gidiyor

Bursa Diş Hekimleri Odası seçime gidiyor

Bursa Diş Hekimleri Odası'nın 28 Nisan 2024 tarihinde gerçekleşecek olan seçimi öncesi genel kurulu gerçekleştirildi.

2024.04.27 10:16 - Son Güncellenme: 2024.04.27 11:11 - Bursa Bölge - MERVE DENİZ EKİCİ
A
Bursa Diş Hekimleri Odası seçime gidiyor

Bursa Diş Hekimleri Odası'nda pazar günü yapılacak olan seçime 2 liste ve 2 aday ile gidiliyor. Seçim, mevcut başkan Ahmet Tunahan ve Kerem Turgut Atasoy arasında gerçekleşecek.

"ETİK DEĞERLERİMİZDEN ÖDÜN VERMEDİK"

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından mevcut başkan ve aday Ahmet Tunahan açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Tunahan, "2 yıllık çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz. Mesleğimizin saygınlığı, haklarımızın korunması, etik değerlerimiz için Cumhuriyet'in temel ilkeleri çerçevesinde meslektaşlarımıza eşit yaklaştık ve insanlara eşit değeri kabul ettik. Bunlara ödün vermeden çalışmalar yürüttük. Odamızın yasa, tüzük çerçevesinde çalışkan, genç, hukukun üstünlüğüne inanan kurumlarımızla özverili çalışma deneyimlerimizi gerçekleştirdik. Kurulduğundan bu güne kadar saygın bir kurum olan BDO, bunu korumaya ve daha ileri gitmeye devam edecektir" açıklamalarında bulundu.

Açıklamanın ardından 19. dönemde gerçekleştirilen çalışmalar ve raporların sunumu gerçekleştirildi. 

Bursa Diş Hekimleri Odası'nda gerçekleşen Genel Kurul'da aday olan bir diğer isim Kerem Turgut Atasoy'un listesini divan başkanına sunmasının ardından toplantı sona erdi.


Kerem Turgut Atasoy


Mevcut Başkan Ahmet Tunahan

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.04.27 10:16 - Son Güncellenme: 2024.04.27 11:11 - MERVE DENİZ EKİCİ
A