Bursa Deva Partisi il binasında hareketlilik devam ediyor
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için Deva Partisi'nde hareketlilik sürüyor. Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları partilerin genel merkezinde ve online olarak gerçekleştirilirken Deva Partisi İl Başkanlığında da hareketlilik yaşanıyor.
2023.03.16 20:01 - Son Güncellenme: 2023.03.16 20:03 - Siyaset - SİMLANUR İNCE
İLGİLİ VİDEO
Bursa Deva Partisi il binasında hareketlilik devam ediyor
SİMLANUR İNCE / BURSADA BUGÜN
Siyasi partilerde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları alınırken Deva Partisi'nde de isimler netleşmeye devam ediyor. İşte Deva Partisi Bursa'da son durum...
Deva Partisi'nde milletvekilliği aday adaylığı başvuruları devam ederken aday adayı isimler de Bursada Bugün'e açıklamalarda bulundu.
Milletvekili aday adayı Muammer Çorlu, siyasete aktif olarak Deva Partisi'nde Osmangazi Gençlik Politikaları Başkanı olarak başladığını belirtti. Çorlu, "Deva Partisi'ne ve milletimize hizmet etmek için aday adaylığımız başlamıştır" dedi. İlk kez aday adaylığı sürecine giren Çorlu, milletvekili sürecine girerse neler yapacağını, "Deva Partisi olarak Bursa'daki trafik sorunlarına, deprem için kentsel dönüşüm projelerine başlamayı düşünüyoruz" sözleriyle anlattı.

"ÜLKEMİZİ HAK ETTİĞİ REFAHA KAVUŞTURMAK İSTİYORUZ"
Çorlu, "Bursa'da en başta işsizlik ve ekonomik sıkıntılar var. Bunlar içinde Deva Partisi olarak bütün eylem planlarımız hazır. Elimizden gelen gayretle bir an önce ülkemizi hak ettiği refaha kavuşturmak için mücadelemizi vereceğiz" dedi.
"ÜLKEMİZDE EKONOMİK OLARAK ÇOK BÜYÜK PROBLEMLER VAR"
Milletvekili aday adayı Melih Badıçoğlu, siyasete ilk girdiği partinin Deva Partisi olduğunu belirtti. Deva Osmangazi ilçe başkanlığında Ekonomi İşleri Başkanı olan Badıçoğlu, "Ülkemizde ekonomik olarak çok büyük problemlerimiz var. Eğer milletvekili olursam bir ekonomist olarak ilk ele alacağım konular gerek Bursa'nın gerekse halkımızın daha refah bir seviyede yaşaması için Genel Başkanımız Ali Babacan ile birlikte ortak belirlediğimiz politikaları hayata geçirmek olacak" diye belirtti.

"TÜRKİYE'NİN BİR SİYASİ DEĞİŞİME İHTİYACI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM"
Deva Partisi Bursa İl Başkan Yardımcısı ve dış ilişkilerden sorumlu olan İskan Akın, görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı oldu. Akın, "Türkiye'nin bir siyasi değişime ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için Deva Partisinde siyasete başladım. Türkiye'nin geçmişinden ders alarak yarına taşıyacak kadroların ve vizyonun Deva Partisinde olduğuna inandığım için burada siyasete başladım. Bursa'ya, ülkemize hizmet etmek için milletvekili aday adayı olmaya karar verdim" diye konuştu.

"KADIN HAKLARI İÇİN MÜCADELE EDİYORUM"
Milletvekili aday adayı Yasemin Tuna, Karacabey'de Kadın Politikaları Başkanı olduğunu belirterek, "Siyasete bir yıl önce katıldım. Kadın haklarını çok savunan bir insanım. Her zaman kadının gücüne inanıyorum ve artık kadınların, 'Beyime sormam lazım' zihniyetini bırakmalarını istiyorum. İsviçre'de de çok şey yaptım. Türkiye'nin bana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Kadın hakları için mücadele ediyorum. Türkiye'de de bana bu fırsat verilirse elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum" ifadelerinde bulundu.
