Bursa'daki parkta eskileri gitti, yenileri yolda! (ÖZEL HABER)

Bursa'daki parkta eskileri gitti, yenileri yolda! (ÖZEL HABER)

Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı, Dikkaldırım Koşu Yolu Parkı'ndaki spor aletleri kaldırıldı. Vatandaşlar duruma tepki gösterirken, parka yeni spor aletlerinin konulacağı bildirildi.

2019.11.01 10:26 - Son Güncellenme: 2019.11.01 10:55 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa'daki parkta eskileri gitti, yenileri yolda! (ÖZEL HABER)
00:43 Bursa'daki parkta eskileri gitti, yenileri yolda! (ÖZEL HABER)

İLGİLİ VİDEO

Bursa'daki parkta eskileri gitti, yenileri yolda! (ÖZEL HABER)

GÜLNAME PAÇA - EZGİ KAYI / BURSADA BUGÜN

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Dikkaldırım Koşu Yolu Parkı, çevre sakinleri tarafından yoğun ilgi görüyor. Koşu Yolu Parkı'nda yürüyüş ve sporlarını yapan vatandaşlar, parkta bulunan spor aletlerinin kaldırılmasından yakınıyor.

98 ailenin imza verdiğini söyleyen çevre sakinleri, "Bu park bizim mahallemiz için çok güzel bir nimet. Burada oturan herkese sorun, gün içinde mutlaka bu parka gelip yürüyüşünü yapıyordur. Herkes burada yürüyüp, sporunu yapıyordu. Fakat birkaç ay önce parktaki spor aletlerini kaldırdılar. Çok tepki gösterdik dikkate alan olmadı. Hatta imza bile topladık ve bize bir açıklama yapılmadı. Biz spor aletlerimizi geri istiyoruz. Lütfen tekrar yapılsın" şeklinde konuştu.

YENİSİ YAPILACAK

Parkın bakımından sorumlu belediye işçileri ise, "Buradaki spor aletleri kaldırıldı evet. Ama kaldırılmasının belediye ile bir ilgisi yok. Müteahhite bağlı artık bu park ve o kaldırdı. Spor aletleri biraz eskimişti zaten. Çalışmalara başladı, çok kısa zamanda yenisini yapacak buraya, yani vatandaş burada tekrar sporlarını yapabilecek" ifadelerine yer verdi.  

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.11.01 10:26 - Son Güncellenme: 2019.11.01 10:55 - HABER MERKEZİ
A