Bursa'daki gösterilerden yeni görüntü! Vatandaş-polis gereğini yaptı...
Bursa'daki Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına yönelik gerçekleştirilen gösterilerde yürüyüşü provoke etmeye çalışan bir grup, sağduyulu vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı. Polisin de müdahale ettiği o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
2025.03.22 11:45 - Son Güncellenme: 2025.03.22 12:48 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Bursa'da Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasına yönelik gösteriler 3. gününe girdi. Bursalı vatandaşlar dün Fomara Meydanı'ndan Kent Meydanı'na yürüyüş gerçekleştirdi. Gösterilere katılan bir grup Kent Meydanı'ndan da yürümek isteyince polis müdahale etti, arbede çıktı. CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal meydandaki kalabalığı sakinleştirmeye çalıştı. Çarşamba Mahallesi'ne doğru ilerlemek isteyen grup polisler tarafından durduruldu. Güvenlik güçleri barikat kurarak bölgeye girişleri kapattı.
YENİ GÖRÜNTÜ ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan gösteriler sırasında çekilen yeni bir görüntü ortaya çıktı. Görüntülerde yürüyüşü provoke etmeye çalışan bir grup, sağduyulu vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı. Polisin de müdahale ettiği o anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:56
-
00:21
-
00:21
-
00:25
-
00:20
En Çok Okunanlar
- Büyük deprem! Bursa fena sallandı...
- Korkutan deprem! Bursa da sallandı...
- Bir deprem daha! Bursa yine sallandı...
- Bursa Büyükşehir duyurdu! 100 kişilik...
- Bursa beşik gibi! Bir deprem daha...
- Bursa'yı sallayan 6 depremle ilgili...
- Deprem Uzmanı Naci Görür'den deprem...
- İki kişiyi öldürdü! Kaçamayacağını...
- Şiddetli depremler sonrası Bursa'da deniz...
- Bursa'daki deprem paniği kamerada!
- Bursa Valiliği'nden ilk açıklama!
- Depremin bilançosu belli oldu: Çok sayıda...
- Google, depremi 30 saniye önceden bildirdi
- Deprem sonrası Bursa'da okullar tatil mi?
- Sadi Başer'den deprem sonrası kritik...