Bursa dahil 6 ilde FETÖ'cü hakimlere operasyon

Bursa dahil 6 ilde FETÖ'cü hakimlere operasyon

Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen 9 hakim ve savcı İstanbul merkezli Bursa dahil 6 ilde düzenlenen operasyon sonucu gözaltına alındı.

2017.04.06 16:08 - Son Güncellenme: 2017.04.06 16:11 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa dahil 6 ilde FETÖ'cü hakimlere operasyon
00:40 Bursa'da FETÖ operasyonu! 7 şüpheli gözaltında

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da FETÖ operasyonu! 7 şüpheli gözaltında

Şahıslardan 2'si tutuklanırken, 7'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 2 savcı ve 7 hakim hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Karar üzerine harekete geçen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul, Edirne, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ ve Bursa'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 2 savcı ve 7 hakim gözaltına alındı.

Gözaltına alınan hakim ve savcılar emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan şüphelilerden 2 hakim tutuklanırken, 7 hakim ve savcı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.04.06 16:08 - Son Güncellenme: 2017.04.06 16:11 - HABER MERKEZİ
A