Bursa dahil 3 ilde tefecilik ve tarihi eser operasyonu

Bursa dahil 3 ilde tefecilik ve tarihi eser operasyonu

Aydın merkezli Bursa dahil 3 ilde tefecilik ve tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla aralarında emekli polis memurunun da bulunduğu 8 şüpheli gözaltına alındı. 

2018.03.01 09:51 - Son Güncellenme: 2018.03.01 10:24 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Bursa dahil 3 ilde tefecilik ve tarihi eser operasyonu
01:35 Bursa dahil 3 ilde tefecilik ve tarihi eser operasyonu

İLGİLİ VİDEO

Bursa dahil 3 ilde tefecilik ve tarihi eser operasyonu

Aydın İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince iki aylık çalışma sonucu Aydın, Bursa ve Bilecik'te tefecilik ve tarihi eser kaçakçılığı yaptıkları iddia edilen şüphelilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. 

Ekipler tarafından Aydın'da 5, Bursa'da 2 ve Bilecik'te bir şüpheli gözaltına alındı. 

Ev ve iş yerlerinde yapılan aramada 352 kişi adına düzenlenmiş boş senetler, 12 kişiye ait tapu senetleri, 3 define arama dedektörü, tarihi eser niteliği taşıyan heykel, bir tabanca, 10 gram esrar ve 3 cep telefonu ele geçirildi. 

Gözaltına alınan R.E, M.K, E.E, S.S, E.Y, E.B, E.Y. ve R.O, Aydın İl Jandarma Komutanlığına getirildi.

Aydın'da gözaltına alınan R.E'nin emekli polis memuru olduğu öğrenildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.01 09:51 - Son Güncellenme: 2018.03.01 10:24 - HABER MERKEZİ
A