Bursa'da Zafer atağa geçti! 3 ilçeye jet atama

Bursa'da Zafer atağa geçti! 3 ilçeye jet atama

Zafer Parti Bursa İl Başkanlığı'na Halil İbrahim Aydın'ın atanmasıyla başlayan süreç Gemlik, Osmangazi ve Mustafakemalpaşa'ya ilçe başkanlıklarına görevlendirme ile devam etti.

2021.10.14 17:21 - Son Güncellenme: 2021.10.14 17:24 - Bursa Bölge
A
Bursa'da Zafer atağa geçti! 3 ilçeye jet atama

Zafer Parti Bursa İl Başkanlığı'na Halil İbrahim Aydın'ın atanmasıyla başlayan süreç Gemlik, Osmangazi ve Mustafakemalpaşa ilçe başkanlıklarına görevlendirme ile devam etti. İl Binasında yapılan görevlendirmeler sonunda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydın; "Öncelikle hepinizi Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ adına, tüm Zafer Partisi ailesi ve şahsım adına selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Partimizin kuruluş dilekçesi 26 Ağustos 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığımıza verilmiş olup 30 Ağustos 2021 tarihinde tüzel kişiliğini kazanarak Türk siyasal yaşamındaki yerini almıştır. Zafer Partisi ülkemiz siyasetindeki çözümsüzlük, kutuplaşma, ekonomideki sıkıntılar başta olmak üzere yaşanan tüm olumsuzluklar nedeniyle Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğini esas alarak, kuruluş felsefesine bağlı ve cumhuriyet değerlerine sadık bir parti olarak kurulmuştur. Kuruluşumuz ile birlikte aynı gün Zafer Partisi Bursa Kurucu İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. İl Başkanlığı görevime başladıktan sonra öncelikle il başkanlığı binamız kiralanarak faaliyetlerimize aşağıda yazılı adreste başlanmıştır. Kısa bir zaman içerisinde kurucu il yönetimi oluşturulmuştur. Teşkilatlanma faaliyetleri kapsamında; Osmangazi İlçe Başkanlığına Sn. Adem Şimşek, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına Sn. Göksel Şenkuyumcu, Gemlik İlçe Başkanlığına Sn. Nilüfer Toprakçı bugün itibarı ile görevlendirilmişlerdir.

Diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız devam etmekte olup atamalar yapıldıkça gerekli bilgilendirme yapılacaktır. Önümüzdeki günlerde siz değerli basın mensupları ile bir tanışma ve değerlendirme toplantısı planlanmakta olup bilahare bilgi verilecektir. Zafer Partisi olarak vatan nöbetine 17 ilçemizin tamamında yakın bir zamanda tüm üyelerimizle devam edeceğiz. " dedi.

İlçe Başkanları Gemlik İlçe Başkanlığına Nilüfer Toprakçı; "İlçemizin sorunlarını çözünceye kadar mücadeleye devam edeceğim." dedi.

Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlına Göksel Şenkuyumcu; "Mustafakemalpaşa her yönüyle şampiyonlar liginde olması gerekirken ne yazık ki; amatör ligde dibe vuruyoruz." dedi.

Osmangazi İlçe Başkanlığına Adem Şimşek; "Kendi başına bir büyükşehir olan ilçemizin tüm sorunlarına vakıfız, partimiz adına vatan nöbetine devam edeceğiz." dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2021.10.14 17:21 - Son Güncellenme: 2021.10.14 17:24 - Kübra Coşar-pasif
A