Bursa'da Yusuf için DAĞDER'den yardım gecesi
Bursa'nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan DAĞDER örnek bir programa daha imza attı. 7 yaşındaki serebral palsi hastası Yusuf Latifoğlu'nun tedavi masraflarının karşılanması amacıyla "Yusuf'a Umut Ol" yardım gecesi gerçekleştirildi.
2019.12.21 01:25 - Son Güncellenme: 2019.12.21 01:40 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
İLGİLİ VİDEO
Bursa'da Yusuf için DAĞDER'den yardım gecesi
Bursa DAĞDER (Orhaneli-Keles-Büyükorhan-Harmancık ve Osmangazi'ye Bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği) Serbral palsi hastası olan Yusuf Latifoğlu'nun tedavi masraflarının karşılanması amacıyla "Yusuf'a Umut Ol" yardım gecesi gerçekleştirildi.

Atatürk Spor Salonu'nda, DAĞDER tarafından organize edilen etkinlikte, yaklaşık 4 ay önce tanı konulan Latifoğlu ve annesinin yer aldığı duygusal bir video izletildi. Anlamlı gecede yöresel türküler seslendirildi, şiirler okundu ve DAĞDER Mehter Takımı tarafından marşlar söylendi. Gecenin sonunda ise sanatçı Bedia Akartürk, sevilen şarkılarını seslendirdi.

DAĞDER Başkanı Yaşar Türk, yaptığı konuşmada, hayırda yarışmak adına Yusuf için bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. Etkinliğin hayırseverler ve sponsorlar yardımıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Türk, "Yusuf'un yaralarına merhem olacak parayı bulup insanlık görevimizi yerine getirmek istiyoruz." diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik de etkinliği son derece anlamlı bulduğunu dile getirdi. Valilik izniyle başlatılan yardım kampanyasında Latifoğlu'nun tedavisi için gerekli 350 bin liranın 240 bin lirası toplandı. Kalan 110 bin liranın ameliyat günü olan 8 Ocak'a kadar toplanması hedefleniyor. Bu anlamlı gecenin medya sponsorluğunu ise Bursada Bugün üstlendi.

