Bursa'da yokuş aşağı kontrolden çıkan traktör devrildi

Bursa'da yokuş aşağı kontrolden çıkan traktör devrildi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, arkasında ilça tankeri bulunan bir traktör toprak yolda yokuş aşağı giderken kontrolden çıkıp devrildi. Facianın ucuz atlatıldığı kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, sürücünün eşinin kazadan kısa bir süre önce traktörden tedbir amacıyla aşağı indiği öğrenildi.

2024.05.08 12:42 - Son Güncellenme: 2024.05.08 12:53 - Bursa Bölge - FATİH MISIR
A
Bursa'da yokuş aşağı kontrolden çıkan traktör devrildi

Kaza bugün saat 11.00 sıralarında Orhangazi'ye bağlı Yeniköy mahallesi dağ yolu üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre bölgede bulunan bir zeytin tarlasına eşi ile birlikte ilaçlama yapmaya giden Yaşar Ali Y.'nin kullandığı ve arkasında yarısı dolu ilaç tankeri olan traktör dönüş yolunda iken yokuş aşağı indiği esnada bir anda sürücünün kontrolünden çıkarak bir süre ilerledikten sonra devrildi. Sürücü ise devrilen traktörün üzerinden savrulup yaralandı.

İhbar üzerine kazanın yaşandığı noktaya sağlık ve Jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı traktör sürücüsü burada yapılan ilk müdahale sonrasında Orhangazi Devlet Hastanesi acil servisine sevk edildi. 

Olası bir facianın ucuz atlatıldığı kazadan kısa bir süre önce ise sürücünün eşinin tedbir amacıyla traktörden aşağı indiği ve ardından kazanın yaşandığı öğrenildi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2024.05.08 12:42 - Son Güncellenme: 2024.05.08 12:53 - FATİH MISIR
A