Bursa'da Yıldırımlılardan Zeytin Dalı'na destek
Yıldırım Kent Konseyi- Yıldırım Muhtarlar Derneği ve yanlarındaki bir gurup sivil, Mehmetçik tarafından başarıyla sürdürülen operasyona manevi destek vermek için Kilis'e gitti.
2018.03.27 12:31 - Son Güncellenme: 2018.03.27 12:31 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından karşılanan kafile, karargahta misafir edilerek, operasyon hakkında bilgi verildi. Askerler için Bursalı gönüllü annelerden oluşan ve operasyonun ilk gününden itibaren örülen boyunluk, atkı, iç çamaşırları ve Yıldırımlı küçük yüreklerin kalplerindeki ışıltılarını yazmış oldukları mektuplar Mehmetçik ağabeylerine iletilmek üzere İl Jandarmaya teslim edildi.

Daha sonra buradan ayrılan kafilenin başında bulunan Yıldırım Kent Konseyi Başkanı Ömer Aykan ve beraberindeki heyet Öncüpınar Sınır Kapısına giderek yetkililerden bilgi aldı. Her zaman TSK ve Emniyet Güçlerinin arkasında olduklarını belirten Aykan; " Bugün buraya kınalı kuzularımıza destek için geldik. Afrin ve şimdiye kadar vermiş olduğumuz tüm Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimizin gücünü, iradesini ortaya koyan askeri barış operasyonu, tüm dış güçlerin provokasyonlarına rağmen bitirilmiştir. Türkler hiçbir zaman işgalci olmamıştır. Suriye'de kesin barış sağlandığında Türkiye'de yaşayan Suriyeliler memleketlerine geri dönecektir. Barış sağlanan bölgelerde dönüşlerin başladığını gördük. Allah Ordumuzu muzaffer kılsın" dedi.
